+4 021-315.32.95 RO / EN

Comunicare Internă și Cultură Organizațională

Perioade Cursuri Live
Perioada Localitate Contact
04.11-05.11.2021 București 021 315 32 95 academia@tuv-austria.ro
Înscrie-te la acest curs!
DURATA:
2 zile
CONȚINUT:

Ce este comunicarea? O altfel de definiție; Specificul comunicării interne și rolul ei în structurarea culturii organizaționale; Tipuri de instituții și circuitul comunicării interne: instituții templu, instituții Y, instituții constelație de stele, instituții liniare; Bariere în comunicarea internă: comunicare formală versus comunicare informală (virtuți, defecte, dezechilibre, complementaritate), ermetism și secretomanie, non-managerierea comunicării, relații interpersonale și interdepartamentale viciate etc.; Comunicarea internă, factor esențial în solidarizarea personalului cu organizația; Tehnici și metode de corectare și îmbunătățire a comunicării organizaționale.

BENEFICII:

La sfârșitul celor două zile de curs:

  • Veți putea evalua calitatea comunicării în cadrul propriei organizații
  • Veți identifica deficiențele și sincopele de comunicare internă
  • Veți diferenția carențele de comunicare în raport cu carențele de relație
  • Veți avea capacitatea de a căuta, identifica și pune în aplicare soluții de îmbunătățire a comunicării organizaționale.
CONDIŢII / CERINȚE:
Cursul de Comunicare Interna si Cultura Organizationala se bazează pe interactivitate, lucrul în echipă, dialog, analiză, studii de caz, problematizare, exemplificări, urmărind să pună participanții în situația de a-și dori să contribuie la perfecționarea comunicării organizaționale și să dobândească un set de abilități și instrumente în acest scop.
GRUP ŢINTĂ:
Cursul de Comunicare Interna si Cultura Organizationala se adresează tuturor persoanelor care doresc să își îmbunătățească abilitățile de comunicare într-o organizație, indiferent de nivelul ierarhic sau de poziția ocupată.
PREŢ PARTICIPARE ÎN SALĂ:

300 Euro+TVA

255 Euro+TVA

PREŢ LIVE ONLINE:

300 Euro+TVA

240 Euro+TVA

FINALIZARE:
Participanţilor la cursul Comunicare Internă și Cultură Organizațională care promovează examenul, susţinut în ultima zi a cursului, li se acordă un certificat de absolvire din partea TÜV AUSTRIA ROMÂNIA.
INFORMAȚII:
  • Înscrierea la curs se efectuează cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului
  • Înscrierea la curs se va confirma în ordinea primirii formularelor şi a documentelor aferente
  • TÜV Austria România îşi rezervă dreptul de a reprograma cursul în cazul în care nu este întrunit numărul minim de participanţi
Înscrie-te la acest curs!

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2021. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh