+4 021-315.32.95RO / EN

Curs Operator examinare nedistructivă - Curenți turbionari

Momentan nu sunt programate perioade pentru acest curs. Vă puteți rezerva un loc și vă vom comunica cât mai curând posibil perioada de organizare.

Rezervare Loc
DURATA:
Pentru programare contactaţi Departamentul Academia din cadrul TÜV Austria România.
CONȚINUT:

Transmiterea cunoştinţelor şi deprinderilor necesare pentru obţinerea calificării ca operator de examinare nedistructivă pentru metoda (metodele), sectorului industrial (sectoarele industriale) şi nivelul dorit (1 sau 2) pentru personalul care lucrează în domeniul examinărilor nedistructive. Aflarea ultimelor noutăţi tehnice în domeniul respectiv standardelor de execuţie şi interpretare controale şi cunoaşterea tendinţelor în domeniul examinarilor nedistructive.

 

OPERATOR EXAMINARE NEDISTRUCTIVĂ - CURENŢI TURBIONARI. Metoda curenţilor turbionari este folosită ca o alternativă sau extensie a controlului nedistructiv cu particule magnetice, fiind utilizată, în special, pentru controlul ţevilor cu diametrul exterior de maximum 140 mm. Sensibilitatea metodei este maximă la grosimi de perete de până la 5 mm. O dată cu creşterea grosimii pereţilor, scade eficienţa metodei de evidenţiere a defectelor interne, ea rămânând eficace pentru evidenţierea defectelor de suprafaţă şi din imediata apropiere a acesteia. Metoda constă în inducerea unor curenţi turbionari în pereţii ţevii controlate.

GRUP ŢINTĂ:
Operatorii certificaţi în domeniul nedistructiv care solicită împrospatarea cunoştinţelor. Operatorii certificaţi în domeniul nedistructiv conform altor standarde (ASME, ISCIR etc). Personalul care nu a mai lucrat în domeniul controlului nedistructiv şi care doreste să desfăşoare în viitor activităţi de control nedistructiv.
PREŢ:
Pentru preţ contactaţi Departamentul Academia din cadrul TÜV Austria România.
FINALIZARE:
Participanţilor cursului de Operator examinare nedistructivă - Curenți turbionari care promovează examenul, susţinut în ultima zi a cursului, li se acordă un certificat de absolvire din partea TÜV AUSTRIA ROMÂNIA şi ANC (CNFPA).
Rezervare Loc
10% Reducere la Certificarea Sistemelor de Management
Detalii

Date de Identificare Fiscală© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2017. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh