+4 021-315.32.95RO / EN

Curs Operator examinare nedistructivă - Radiații penetrante

Momentan nu sunt programate perioade pentru acest curs. Vă puteți rezerva un loc și vă vom comunica cât mai curând posibil perioada de organizare.

Rezervare Loc
DURATA:
Pentru programare contactaţi Departamentul Academia din cadrul TÜV Austria România.
CONȚINUT:

Transmiterea cunoştinţelor şi deprinderilor necesare pentru obţinerea calificării ca operator de examinare nedistructivă pentru metoda (metodele), sectorului industrial (sectoarele industriale) şi nivelul dorit (1 sau 2) pentru personalul care lucrează în domeniul examinărilor nedistructive. Aflarea ultimelor noutăţi tehnice în domeniul respectiv standardelor de execuţie şi interpretare controale şi cunoaşterea tendinţelor în domeniul examinarilor nedistructive.

 

OPERATOR EXAMINARE NEDISTRUCTIVĂ - RADIATII PENETRANTE. Este o metodă de examinare nedistructivă folosită pentru detectarea volumetrică a discontinuităţilor în materiale şi suduri, folosind radiaţiile penetrante şi ca suport pentru înregistrare filme radiografice.

GRUP ŢINTĂ:
Operatorii certificaţi în domeniul nedistructiv care solicită împrospatarea cunoştinţelor. Operatorii certificaţi în domeniul nedistructiv conform altor standarde (ASME, ISCIR etc). Personalul care nu a mai lucrat în domeniul controlului nedistructiv şi care doreste să desfăşoare în viitor activităţi de control nedistructiv.
PREŢ:
Pentru preţ contactaţi Departamentul Academia din cadrul TÜV Austria România.
FINALIZARE:
Participanţilor cursului de Operator examinare nedistructivă - Radiații penetrante care promovează examenul, susţinut în ultima zi a cursului, li se acordă un certificat de absolvire din partea TÜV AUSTRIA ROMÂNIA şi certificate din partea ISIM Timişoara sau ANC (CNFPA). La finalul cursului se poate obţine autorizaţia de operator control nedistructiv nivel 1 sau 2 conform SR EN ISO 9712, autorizaţie care permite desfăşurarea activităţii de control nedistructiv în conformitate cu normativele europene.
Rezervare Loc
10% Reducere la Certificarea Sistemelor de Management
Detalii

Date de Identificare Fiscală© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2017. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh