+4 021-315.32.95RO / EN

Curs Cerințe IFS Food V.6

Perioada Localitate Contact
05.02-06.02.2018 București 021 315 32 95 academia@tuv-austria.ro
18.04-19.04.2018 Timișoara 0256 44 00 88 timisoara@tuv-austria.ro
Înscrie-te la acest curs!
DURATA:
2 zile
CONȚINUT:

Cursul IFS Food V.6 urmărește dobândirea de cunoștințe și abilități în ceea ce privește noul standard IFS Food V.6, privind calitatea și siguranța produselor alimentare.

 

IFS  - International Food Standard este un standard de calitate şi siguranţă a alimentelor, pentru produsele alimentare comercializate sub marcă proprie, menit să permită evaluarea sistemelor de management  ale furnizorilor, pe baza unei abordări uniforme. Standardul IFS se aplică la toate stadiile de procesare a alimentelor, dupa ce acestea au părăsit ferma de producţie.

CONDIŢII / CERINȚE:
Nu există cerințe pentru participarea la cursul Cerințe IFS Food V.6.
GRUP ŢINTĂ:
Curs IFS Food V.6 - se adresează companiilor care sunt sau își doresc să se certifice IFS, persoanelor din conducerea firmelor care se ocupă de fabricarea produselor alimentare și pun în aplicare standardul IFS, managerilor care se ocupă de siguranța alimentelor, cât și directorilor de companii care controlează și/ sau supervizează producția și distribuția produselor alimentare - marcă propie.
PREŢ:
195 Euro + TVA
FINALIZARE:
La finalul cursului IFS Food V.6 veți fi capabili să înțelegeți principiile de bază ale standardului IFS, pentru a dezvolta, implementa și evalua sistemele de siguranță alimentară, conform BRC și IFS.
INFO:
Participanţilor cursului de certificare IFS Food V.6 care promovează examenul li se acordă certificate din partea TUV Austria România.
Înscrie-te la acest curs!
10% Reducere la Certificarea Sistemelor de Management
Detalii

Date de Identificare Fiscală© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2017. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh