+4 021-315.32.95 RO / EN

Laborator analize produse agroalimentare

Laborator analize produse agroalimentare

În industria alimentară, analizele fizico-chimice și microbiologice sunt absolut necesare pentru verificarea materiilor prime, produselor finite și respective pentru respectarea programelor de autocontrol.

Laboratorul TUV AUSTRIA România efectuează setul complet de analize privind determinarea gradului de contaminare al produselor agroalimentare necesare pentru conformarea cu normele metodologice din 30.03.2016 aplicabile în:

  • Industria alimentară, de exemplu: producători, procesatori, distribuitori;
  • Instituții: școli, spitale, grădinițe, centre de asistență;
  • HoReCa: hoteluri, restaurante, catering.

 În cadrul laboratorului nostru oferim integral setul de analize necesare industriei alimentare:

  • Determinarea gradului de contaminare fizico-chimică și microbiologică: acrilamida, bacterii patogene (Salmonella, E. Coli, Listeria), metale grele (Cd, Pb, Hg, As), nitriți, nitrați, pesticide, reziduuri medicamentoase (antibiotice).
  • Determinarea calității prin analiza fizico-chimică: grăsimi, proteine, sare, umiditate, substanță uscată.
  • Determinarea gradului de prospețime: reacția hidrogen sulfurat, reacția Nessler și Kreiss.
  • Determinarea valorilor nutriționale
  • Validarea termenului de valabilitate

pentru următoarele categorii de produse: 

  • De origine non-animală: produse proaspete (legume/fructe), cereale, nuci, semințe, băuturi (ape minerale, băuturi răcoritoare carbogazoase, bere, vinuri).
  • De origine animală: produse lactate, produse din carne, pește și fructe de mare, ouă și produse din ouă, miere și produse apicole.
  • Băuturi (ape minerale, băuturi răcoritoare).

  

Analize de Laborator
Cere Oferta

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh