+4 021-315.32.95RO / EN
Reduceri Analize de Laborator
Află mai multe

Laborator analize fizico-chimice pentru produse agroalimentare

analize-alimente-laborator

 

Analize fizico-chimice pentru produse agroalimentare ( analize alimente )

Determinări fizico-chimice efectuate prin metode cromatografice GC/MS, LC/MS

- Produse cu conținut redus de apă (hamei, cacao, cafea și mirodenii, ceai, condimente)

- Produse cu conținut mare de amidon (cereale, ovăz, secară, porumb, orez, produse de panificație, cereale integrale, furaje)

- Produse cu conținut mare de apă (fructe și legume, verdețuri, ciuperci, legume radacinoase, tuberculi și furaje)

- Carne şi produse din carne

- Determinarea reziduurilor a peste 400 de pesticide prin cromatografie din produse alimentare de origine vegetală: pesticide analizate prin LC/MS; pesticide analizate prin GC/MS.

Reziduurile de pesticide, respectiv reziduurile de antibiotice şi medicamente sunt strict reglementate în România şi Uniunea Europeană, fiind stabilite limite maxime admise în produsele convenţionale sau chiar interzise în produsele ecologice, determinând astfel obligaţia tuturor celor implicaţi în lanţul alimentar – producători şi comercianţi – să se asigure că produsele lor sunt conforme. De asemenea, laboratorul poate determina urmele de metale grele din produse agroalimentare, prin tehnica ICP-MS.

 

Analize de Laborator
Cere Oferta

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2018. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh