+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii
Cursuri Management Ecologic

Cursuri Management Ecologic | Cursuri ISO 50001

Pentru societatea contemporană, protecţia mediului reprezintă un factor important. Protejarea şi conservarea mediului este importantă pentru dezvoltarea durabilă a societăţii, presupunând şi o serie de cunoştinţe ecologice, în ceea ce priveşte managementul deşeurilor şi managementul energiei. Gestionarea corectă a energiei permite organizaţiilor să urmeze o abordare sistematică pentru îmbunătăţirea continuă a performanţei energetice, consumul de energie şi celei de consum.

ISO 50001:2018 specifică cerințele pentru stabilirea, implementarea, menținerea și îmbunătățirea unui sistem de management al energiei, al cărui scop este acela de a permite unei organizații să urmeze o abordare sistematică în atingerea imbunatatirii continue a performanței energetice, inclusiv eficiența energetică, consumul de energie și de consum.

ISO 50001:2018 este aplicabil oricărei organizații care dorește să se asigure că aceasta este conformă cu politica energetică declarată și care doresc să demonstreze acest lucru altora, această conformitate fiind confirmată, fie prin intermediul auto-evaluării și auto-declarației de conformitate sau prin certificarea sistemului de management al energiei de către o organizație externă.

Cursuri Disponibile:

NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh