+4 021-315.32.95 RO / EN

Certified Ethical Hacker (CEH) - v12

Perioade Cursuri Live
Perioada Localitate Contact
19.08-23.08.2024 București 021 315 32 95 academia@tuv-austria.ro
23.09-27.09.2024 Oradea 0256 44 00 88 timisoara@tuv-austria.ro
21.10-25.10.2024 București 021 315 32 95 academia@tuv-austria.ro
18.11-22.11.2024 București 021 315 32 95 academia@tuv-austria.ro
02.12-06.12.2024 Timișoara 0256 44 00 88 timisoara@tuv-austria.ro
Înscrie-te la acest curs!
DURATA:
5 zile
CONȚINUT:
 • Introducere în hackingul etic
 • Amprentarea și Recunoașterea
 • Scanarea rețelelor
 • Enumerarea
 • System Hacking
 • Analiza vulnerabilității
 • Amenințări malware
 • Hacking rețele wireless
 • Hacking platforme mobile
 • Hacking IoT și OT
 • Cloud Computing
 • Criptografie
BENEFICII:

Certificatul obținut (CEH - autorizat EC-Council) vă oferă oportunitatea de a lucra în domeniul securității cibernetice și de a îndeplini responsabilitățile în meseria de hacker etic. De la introducerea Certified Ethical Hacker (CEH)  în 2003, acesta este recunoscut ca un standard în cadrul comunității de securitate a informațiilor. Certified Ethical Hacker continuă șă introducă cele mai recente tehnici de hacking și cele mai avansate instrumente de hacking utilizate de profesioniști în securitatea informațiilor de astăzi. Cele cinci faze ale hackingului etic și misiunea de bază inițială a CEH rămân valabile și astăzi: „Pentru a învinge un hacker, trebuie să gândești ca un hacker.”

Prin obţinerea acestei certificări veți dobândi  recunoaștere la nivel global a cunoștințelor dumneavoastră, precum şi posibilitatea de a fi plătit adecvat pentru noile responsabilități pe care le deţineţi.

CONDIŢII / CERINȚE:
Cursul se desfășoară în limba engleză fiind susținut de lectori din Marea Britanie. Examenul se susține pe platforma EC-Council în limba engleză.
GRUP ŢINTĂ:
Analist de securitate a informațiilor / Administrator, Specialist sau Manager securitate informațională, Ofițeri de securitate a informațiilor, Analist de risc/amenințare/vulnerabilitate, Administratori și ingineri de rețea. Obținerea certificatului demonstrează abilitățile dobândite în domeniul securității informaționale, fapt ce vă asigură dezvoltarea carierei ca Ethical Hacker.
PREŢ:

Preț de lansare initial: 1950 Euro+TVA

 

PREŢ LIVE ONLINE:

Preț de lansare: 1880 Euro+TVA

FINALIZARE:
Participanţilor care promovează examenul li se acordă certificate în limba română din partea TUV Austria România și CERTIFICAT EC-COUNCIL eliberat în limba engleză.
INFO:
Cursul CERTIFIED ETHICAL HACKER (CEH) oferă o înțelegere aprofundată a fazelor de hacking etic, a diferiților vectori de atac și a contramăsurilor preventive. Cursul vă învață cum gândesc hackerii și cum acționează aceștia, astfel încât dumneavoastră să vă puteți configura infrastructura de securitate împotriva eventualelor atacuri. Înțelegerea punctelor slabe și a vulnerabilităților sistemului vă ajută să consolidați controale de securitate ale sistemului pentru a minimiza riscul unui eventual incident. Cursul se concentrează pe clasificarea amenințărilor malware fără fișiere, a obscurării programelor malware fără fișiere, tehnici de ocolire a antivirusului, lansarea de programe malware fără fișiere prin phishing și multe altele. Certificatul CEH este recomandat de angajatori la nivel global fiind cea mai solicitată certificare din domeniul securității informațiilor.
INFORMAȚII:
 • Înscrierea la curs se efectuează cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului
 • Înscrierea la curs se va confirma în ordinea primirii formularelor şi a documentelor aferente
 • TÜV Austria România îşi rezervă dreptul de a reprograma cursul în cazul în care nu este întrunit numărul minim de participanţi
Înscrie-te la acest curs!

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh