+4 021-315.32.95 RO / EN
Reducere 10% pentru contractele de certificare încheiate ca urmare a solicitărilor online
Cere ofertă

TÜV AUSTRIA ROMÂNIA în colaborare cu TÜV AUSTRIA CERT GMBH efectuează servicii de certificare şi monitorizare specializată în calitate, siguranţă, mediu şi igienă alimentară.

Laboratorul TÜV AUSTRIA ROMÂNIA, efectuează analize fizico-chimice de mediu şi pentru produse agroalimentare.

TÜV AUSTRIA CERT este un organism de certificare de renume internaţional care posedă acreditări pe diverse domenii de activitate.

Domenii de certificare

Certificare ISO | Certificări ISO | Certificarea Sistemelor de Management

certificare-iso-certificare-sisteme-management

Există un principiu de bază urmat de fiecare companie, indiferent dacă este mare sau mică, locală sau internaţională: Calitatea merită întotdeauna tot efortul. Este un fapt indiscutabil că pentru succes calitatea este primordială, în special din perspectiva concurenţei la nivel european şi a globalizării progresive. Intrebarea nu este dacă, ci mai degrabă cum pot fi păstrate standardele de calitate la un nivel înalt.

Certificarea sistemelor de management pe baza standardelor naţionale şi internaţionale joacă un rol important în drumul spre un "Management Total al Calităţii".

Sistemele de management certificate ISO de TÜV AUSTRIA CERT GmbH:

Întrebări Frecvente

Pentru informaţii referitoare la certificatele acordate, suspendate sau retrase puteţi utiliza datele de contact de mai jos. În situaţia în care sunteţi interesaţi puteţi completa formularul online de cerere ofertă de preț sau puteţi trimite o cerere de ofertă completată pe fax sau pe e-mail.

Documente: Politica de Imparțialitate, Angajamentul de Imparțialitate, Politica de utilizare a mărcilor de certificare, Politica de Confidențialitate, Politica privind păstrarea înregistrărilor, Politica privind suspendarea sau retragerea certificărilor, Politica de calitate, Reguli Generale de Certificare a Sistemelor de Management, Regulament de utilizare a mărcilor de conformitate, Tratarea apelurilor și reclamațiilor, Schema de certificare personal pentru examinari nedistructive

Reducere 10% pentru contractele de certificare încheiate ca urmare a solicitărilor online
Cere ofertă

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh