+4 021-315.32.95RO / EN
Reducere 10% pentru contractele de certificare încheiate ca urmare a solicitărilor online
Cere ofertă

TÜV AUSTRIA ROMÂNIA în colaborare cu TÜV AUSTRIA CERT GMBH efectuează servicii de certificare şi monitorizare specializată în calitate, siguranţă, mediu şi igienă alimentară.

Laboratorul TÜV AUSTRIA ROMÂNIA, acreditat RENAR, efectuează analize fizico-chimice de mediu şi pentru produse agroalimentare.

TÜV AUSTRIA CERT este un organism de certificare de renume internaţional care posedă acreditări pe diverse domenii de activitate.

Domenii de certificare

Certificarea Sistemelor de Management | Certificări ISO

certificare-sisteme-de-management-certificari-iso

Există un principiu de bază urmat de fiecare companie, indiferent dacă este mare sau mică, locală sau internaţională: Calitatea merită întotdeauna tot efortul. Este un fapt indiscutabil că pentru succes calitatea este primordială, în special din perspectiva concurenţei la nivel european şi a globalizării progresive. Intrebarea nu este dacă, ci mai degrabă cum pot fi păstrate standardele de calitate la un nivel înalt.

Certificarea sistemelor de management pe baza standardelor naţionale şi internaţionale joacă un rol important în drumul spre un "Management Total al Calităţii".

Sistemele de management certificate ISO de TÜV AUSTRIA CERT GmbH:

Întrebări Frecvente

Pentru informaţii referitoare la certificatele acordate, suspendate sau retrase puteţi utiliza datele de contact de mai jos. În situaţia în care sunteţi interesaţi puteţi completa formularul online de cerere ofertă de preț sau puteţi trimite o cerere de ofertă completată pe fax sau pe e-mail.

Documente: Politica de Imparțialitate, Angajamentul de Imparțialitate, Politica de utilizare a mărcilor de certificare, Politica de Confidențialitate, Politica privind păstrarea înregistrărilor, Politica privind suspendarea sau retragerea certificărilor, Politica de calitate, Politica privind tranziția la SR EN ISO 9001:2015, Politica privind tranziția la SR EN ISO 14001:2015, Reguli Generale de Certificare a Sistemelor de Management, Regulament de utilizare al mărcilor de conformitate.

Reducere 10% pentru contractele de certificare încheiate ca urmare a solicitărilor online
Cere ofertă

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2019. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh