+4 021-315.32.95RO / EN

Domenii de Activitate

analize-laborator

Analize de laborator disponibile:

 

Laborator Analize Fizico-Chimice și Microbiologice

TÜV Austria România este primul organism de testare și certificare ce deţine un laborator care efectuează teste pentru produsele agroalimentare certificate ecologic. Acest lucru aduce un dublu beneficiu pentru partenerii noștri: o certificare garantată a calităţii şi, de asemenea, certitudinea conformităţii produselor și specificațiilor acestora.

Laboratorul de analize fizico-chimice şi microbiologice, acreditat RENAR si autorizat ANSVSA, efectuează o gamă variată de teste pentru mediu, produse petroliere şi produse agroalimentare.

Echipa noastră de asistență tehnică este disponibilă pentru a oferi consultanță și asistență de specialitate în ceea ce privește standardele, practicile de lucru și tehnologiile utilizate.

Testele efectuate în laborator asigură faptul că produsele și serviciile dumneavoastră sunt conforme, ceea ce constituie un avantaj în faţa competitorilor din piață, iar îmbunătățirea constantă a calității este o provocare continuă.

Clienţii nostri beneficiază de pachete complete de servicii oferite de laboratorul nostru, astfel câştigând timp şi economisind bani.

Analize de Laborator
Cere Oferta

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2019. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh