+4 021-315.32.95 RO / EN
Reducere 10% pentru contractele de certificare încheiate ca urmare a solicitărilor online
Cere ofertă

TÜV AUSTRIA ROMÂNIA în colaborare cu TÜV AUSTRIA CERT GMBH efectuează servicii de certificare şi monitorizare specializată în calitate, siguranţă, mediu şi igienă alimentară.

Laboratorul TÜV AUSTRIA ROMÂNIA, efectuează analize fizico-chimice de mediu şi pentru produse agroalimentare.

TÜV AUSTRIA CERT este un organism de certificare de renume internaţional care posedă acreditări pe diverse domenii de activitate.

Domenii de certificare

Certificarea de Produs

certificarea-de-produs

Certificarea de produs înseamnă atestarea conformităţii de către un organism  de certificare imparţial. Certificatul TÜV AUSTRIA produce încredere şi este o dovadă obiectivă a calităţii produselor.

Toate tipurile de produse şi bunuri, precum şi procesele şi serviciile pot fi certificate. Certificarea constă în pre-evaluare şi evaluări periodice programate pentru a asigura continua respectare a cerinţelor definite ale produsului.

 • Dovada certificării produselor
  Produselor marcate TÜV AUSTRIA li se acordă mai multa atenţie. Decizia pentru certificare reflectă încrederea producătorului în produsele sale. Un certificat de produs TÜV AUSTRIA este emis ca dovadă a certificării reuşite.

  În plus, logo-ul TÜV AUSTRIA poate fi afişat chiar pe produs şi utilizat de asemenea pentru  promoţii comerciale. Mai mult, produsele certificate sunt listate în anuarul public TÜV AUSTRIA.
 • Beneficiu suplimentar
  Un logo TÜV AUSTRIA înseamnă încredere şi este o dovadă obiectivă a calităţii produsului. Dovada certificării TÜV AUSTRIA este o informaţie clară şi compactă pentru toţi consumatorii.

  Produsele certificate TÜV AUSTRIA au un avantaj competitiv extins. Acceptarea la nivel mondial a dovezii certificatului TÜV AUSTRIA este garantată de cooperarea intensă cu autorităţile, fabricile, comitetele pentru standarde şi instituţiile de cercetare.
 • Rezultatul:
  Calitate, fiabilitate şi o nouă dimensiune a eficienţei economice.

Întrebări Frecvente

Pentru informaţii referitoare la certificatele acordate, suspendate sau retrase puteţi utiliza datele de contact de mai jos. În situaţia în care sunteţi interesaţi puteţi completa formularul online de cerere ofertă de preț sau puteţi trimite o cerere de ofertă completată pe fax sau pe e-mail.

Documente: Politica de Imparțialitate, Angajamentul de Imparțialitate, Politica de utilizare a mărcilor de certificare, Politica de Confidențialitate, Politica privind păstrarea înregistrărilor, Politica privind suspendarea sau retragerea certificărilor, Politica de calitate, Reguli Generale de Certificare a Sistemelor de Management, Regulament de utilizare a mărcilor de conformitate, Tratarea apelurilor și reclamațiilor, Schema de certificare personal pentru examinari nedistructive

Reducere 10% pentru contractele de certificare încheiate ca urmare a solicitărilor online
Cere ofertă

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh