+4 021-315.32.95 RO / EN
Reducere 10% pentru contractele de certificare încheiate ca urmare a solicitărilor online
Cere ofertă

TÜV AUSTRIA ROMÂNIA în colaborare cu TÜV AUSTRIA CERT GMBH efectuează servicii de certificare şi monitorizare specializată în calitate, siguranţă, mediu şi igienă alimentară.

Laboratorul TÜV AUSTRIA ROMÂNIA, efectuează analize fizico-chimice de mediu şi pentru produse agroalimentare.

TÜV AUSTRIA CERT este un organism de certificare de renume internaţional care posedă acreditări pe diverse domenii de activitate.

Domenii de certificare

Certificare sudor | Certificarea de Personal

certificare-sudori

Certificarea pentru sudori | Sudură şi lipire

Standardele pentru sudură, lipire şi alte proceduri similare, precum şi standardele armonizate pentru testarea sudurilor şi a rosturilor sudate sunt baza pentru aproape toate specificaţiile tehnice, testare şi proceduri de inspecţie şi execuţie a lucrărilor de construcţii metalice.

Pentru a asigura calitatea pentru produsele sudate, personalul care efetuează operaţiile de sudură şi lipire trebuie să deţină câteva calificari şi certificări pe baza standardelor internaţionale.

Următoarele standarde sunt aplicabile:

  • EN ISO 9606/1
  • EN ISO 9606 & 15609 pentru instrucţiunile procedurii de sudură (WPS)
  • EN ISO 13585:2012 pentru instrucţiunile procedurii de lipire (BPS)

Candidatul pentru meseria de sudor trebuie să treacă un test practic de îndemânare, care este baza pentru certificare. TÜV AUSTRIA CERT desemnat ca organism  de certificare acreditat utilizează institute de testare specializate sau inspectori calificaţi pentru acest test. În mod normal, acesta este unul dintre departamentele de inspecţie acreditate ale Grupului TÜV AUSTRIA.

În urma trecerii testelor teoretice vizuale, nedistuctive, distructive (după caz) reprezentantul TÜV AUSTRIA se asigură de conformitate, cu standardele aplicabile.

Certificarea personalului de către TÜV AUSTRIA CERT GmbH

  • Certificarea pentru sudori în conformitate cu Standardul european EN ISO 9606/1
  • Certificarea pentru sudori în cupru (aliaje de lipire tari) certificare în conformitate cu Standardul european EN ISO 13585:2012
  • Certificarea operatorilor pentru sudură în polietilenă de înaltă densitate și cerficarea operatorilor pentru sudura în polipropilena.

Întrebări Frecvente

Pentru informaţii referitoare la certificatele acordate, suspendate sau retrase puteţi utiliza datele de contact de mai jos. În situaţia în care sunteţi interesaţi puteţi completa formularul online de cerere ofertă de preț sau puteţi trimite o cerere de ofertă completată pe fax sau pe e-mail.

Documente: Politica de Imparțialitate, Angajamentul de Imparțialitate, Politica de utilizare a mărcilor de certificare, Politica de Confidențialitate, Politica privind păstrarea înregistrărilor, Politica privind suspendarea sau retragerea certificărilor, Politica de calitate, Reguli Generale de Certificare a Sistemelor de Management, Regulament de utilizare a mărcilor de conformitate, Tratarea apelurilor și reclamațiilor, Schema de certificare personal pentru examinari nedistructive

Reducere 10% pentru contractele de certificare încheiate ca urmare a solicitărilor online
Cere ofertă

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh