+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii
TÜV AUSTRIA ROMÂNIA

 

TÜV AUSTRIA şi piaţa din România

Parte activă a unui grup la nivel internaţional, cu o bogată experienţă în Siguranţă, Calitate şi Protecţia mediului, TÜV AUSTRIA ROMÂNIA este un partener competent pentru economie, industrie şi autorităţi. Trăsăturile importante ale grupului – orientarea către client şi abilitatea de a oferi servicii înalt calitative, au reprezentat încă de la început viziunea ce garanta o evoluţie de succes.

Având filiale în câteva oraşe din România: Bucureşti, Craiova, Piteşti, Ploieşti şi Timişoara, TÜV AUSTRIA România a reuşit să vină în permanenţă în întampinarea clienţilor săi prin profesionalism, creativitate şi competenţă, remarcându-se, în ciuda unui mediu concurenţial puternic, ca una dintre cele mai dinamice şi inovatoare companii în secţiunile de certificare, formare profesională şi inspecţie tehnică.

Printre activităţile desfăşurate se află: certificarea sistemelor de management, certificarea produselor precum și certificarea personalului, testare material (conform standardelor internaționale & naționale ISCIR) și servicii de organism notificat conform Directivelor Europene în diferite domenii.

Dezvoltarea profesională şi formarea primesc un nou sens în cadrul ACADEMIEI TÜV AUSTRIA ROMÂNIA, care oferă o gamă largă de cursuri în multe domenii. Informaţii suplimentare vă sunt oferite pe website-ul nostru, dar şi prin contact direct cu experţii noştri.

TÜV AUSTRIA ROMÂNIA: "Partenerul în care puteţi avea încredere".

Doru Fulga
Director General

NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh