+4 021-315.32.95 RO / EN

Curs Echipamente sub presiune Directiva 2014/68/EU - Curs PED

Momentan nu sunt programate perioade pentru acest curs. Vă puteți rezerva un loc și vă vom comunica cât mai curând posibil perioada de organizare.

Rezervare Loc
DURATA:
2 zile
CONȚINUT:
  • Însuşirea de cunoştinţe necesare proiectării, fabricării şi evaluării conformităţii echipamentelor sub presiune şi a ansamblurilor care au presiune maximă admisibilă PS mai mare de 0,5 bar în conformitate cu directiva PED - echipamente sub presiune 2014/68/EU.
  • Explicarea cerinţelor de inspectie ale unui organism notificat (NoBo) în funcţie de fiecare modul.

    La finalul cursului veţi dobândi cunoştinţe teoretice necesare proiectării, fabricării şi evaluării conformităţii echipamentelor sub presiune şi a ansamblurilor care au presiune maxima admisibilă PS mai mare de 0,5 bar în conformitate cu directiva 2014/68/EU direct de la inspectorii unui Organism Notificat.
CONDIŢII / CERINȚE:
Curs Echipamente sub presiune Directiva 2014/68/EU - Curs PED - Este recomandat ca persoanele care se înscriu la acest curs să fie absolvenţi ai unei forme de învăţământ superior tehnic.
GRUP ŢINTĂ:
Curs Echipamente sub presiune Directiva 2014/68/EU - Curs PED - se adreseaza personalului din companiile care proiectează, produc şi verifică echipamentele sub presiune şi a ansamblurilor care au presiune maximă admisibilă PS mai mare de 0,5 bar în conformitate cu directiva 2014/68/EU.
PREŢ:
500 Euro + TVA

Participare în sală: 375 Euro + TVA

Participare online: 350 Euro + TVA

 

FINALIZARE:
Participanţilor cursului PED care promovează examenul, susţinut în ultima zi a cursului, li se acordă un certificat de absolvire din partea TÜV AUSTRIA ROMÂNIA.
INFORMAȚII:
  • Înscrierea la curs se efectuează cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului
  • Înscrierea la curs se va confirma în ordinea primirii formularelor şi a documentelor aferente
  • TÜV Austria România îşi rezervă dreptul de a reprograma cursul în cazul în care nu este întrunit numărul minim de participanţi
Rezervare Loc

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2020. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh