+4 021-315.32.95 RO / EN

Curs Inginer sudor internaţional (IWE)

Momentan nu sunt programate perioade pentru acest curs. Vă puteți rezerva un loc și vă vom comunica cât mai curând posibil perioada de organizare.

Rezervare Loc
DURATA:
441 ore (381 ore de pregătire teoretică şi 60 ore de pregatire practică)
CONȚINUT:

Transmiterea cunoştinţelor necesare pentru obţinerea diplomei de Inginer Sudor Internaţional IWE, pentru personalul din intreprinderile ce desfăşoară activităţi în domeniul sudării ca de exemplu: realizarea de structuri metalice, poduri, recipiente sub presiune, conducte şi reţele de conducte, recipiente de stocare, platforme marine, construcţii navale, maşini grele, echipament hidroelectric etc.

 

  • Procedee şi echipamente de sudare şi tăiere
  • Materiale şi comportarea lor la sudare
  • Construcţie şi proiectare
  • Fabricaţie şi inginerie aplicativă


Participarea la acest curs permite şi informarea asupra ultimelor noutăţi şi a tendinţelor din domeniul său de activitate.

CONDIŢII / CERINȚE:
Cursul de Inginer sudor internaţional (IWE) se adresează inginerilor şi subinginerilor absolvenţi ai facultăţilor cu profil tehnic (mecanic, electrotehnic, construcţii, etc.) care activează în intreprinderi certificate conform SR EN ISO 3834. Inginerii şi subinginerii sudori pot participa direct doar la partea a II-a şi a III-a a cursului.
GRUP ŢINTĂ:
Ingineri şi subingineri, absolvenţi ai facultăţilor cu profil tehnic.
PREŢ:

2.935 Euro + TVA

FINALIZARE:
Dupa absolvirea cursului de Inginer sudor internaţional (IWE), şi ulterior examinării pozitive din partea ASR CertPers se va elibera diploma de Inginer Sudor International. Cursul este organizat în parteneriat ISIM Timişoara - TUV Austria România.
INFORMAȚII:
  • Înscrierea la curs se efectuează cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului
  • Înscrierea la curs se va confirma în ordinea primirii formularelor şi a documentelor aferente
  • TÜV Austria România îşi rezervă dreptul de a reprograma cursul în cazul în care nu este întrunit numărul minim de participanţi
Rezervare Loc

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh