+4 021-315.32.95 RO / EN

Curs Operator examinare nedistructiva / Operator control nedistructiv ( Curs CND ) - Curenti turbionari - Autorizat ISCIR

AUTORIZAT MINISTERUL MUNCII
Perioade Cursuri Live
Perioada Localitate Contact
19.08-23.08.2024 București 021 315 32 95 academia@tuv-austria.ro
Înscrie-te la acest curs!
DURATA:
10 zile
CONȚINUT:

Transmiterea cunoştinţelor şi deprinderilor necesare pentru obţinerea calificării ca operator de examinare nedistructivă (control nedistructiv) pentru metoda (metodele), sectorului industrial (sectoarele industriale) şi nivelul dorit (1 sau 2) pentru personalul care lucrează în domeniul examinărilor nedistructive. Aflarea ultimelor noutăţi tehnice în domeniul respectiv standardelor de execuţie şi interpretare controale şi cunoaşterea tendinţelor în domeniul examinarilor nedistructive.

 

OPERATOR EXAMINARE NEDISTRUCTIVĂ - CURENŢI TURBIONARI. Metoda curenţilor turbionari este folosită ca o alternativă sau extensie a controlului nedistructiv cu particule magnetice, fiind utilizată, în special, pentru controlul ţevilor cu diametrul exterior de maximum 140 mm. Sensibilitatea metodei este maximă la grosimi de perete de până la 5 mm. O dată cu creşterea grosimii pereţilor, scade eficienţa metodei de evidenţiere a defectelor interne, ea rămânând eficace pentru evidenţierea defectelor de suprafaţă şi din imediata apropiere a acesteia. Metoda constă în inducerea unor curenţi turbionari în pereţii ţevii controlate.

CONDIŢII / CERINȚE:
Documentele de certificare necesare participării la examinare: Copie după diploma de studii; Dovada experienței industriale (practică) în funcție de metoda şi nivelul pentru care se solicită certificarea; Dovada acuității vizuale eliberată de medicul oftalmolog; Copie după certificatul de naştere; Copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul); Copie după cartea de identitate (CI); 2 fotografii tip paşaport.
GRUP ŢINTĂ:
Operatorii certificaţi în domeniul nedistructiv care solicită împrospatarea cunoştinţelor. Operatorii certificaţi în domeniul nedistructiv conform altor standarde (ASME, ISCIR etc).
PREŢ:

Pentru preţ contactaţi Departamentul Academia din cadrul TÜV Austria România.

FINALIZARE:
Participanţilor cursului de Operator examinare nedistructiva / Operator control nedistructiv (curs CND) - Curenți turbionari care promovează examenul, li se acordă un certificat de absolvire din partea TÜV AUSTRIA ROMÂNIA şi Ministerului Muncii.
INFORMAȚII:
  • Înscrierea la curs se efectuează cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului
  • Înscrierea la curs se va confirma în ordinea primirii formularelor şi a documentelor aferente
  • TÜV Austria România îşi rezervă dreptul de a reprograma cursul în cazul în care nu este întrunit numărul minim de participanţi
Înscrie-te la acest curs!

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh