+4 021-315.32.95 RO / EN

Curs Operator examinare nedistructiva / Operator control nedistructiv - Verificarea etanșeității - Leak test - Autorizat ISCIR

AUTORIZAT MINISTERUL MUNCII

Momentan nu sunt programate perioade pentru acest curs. Vă puteți rezerva un loc și vă vom comunica cât mai curând posibil perioada de organizare.

Rezervare Loc
DURATA:
15 zile
CONȚINUT:

Transmiterea cunoştinţelor şi deprinderilor necesare pentru obţinerea calificării ca operator de examinare nedistructiva (operator control nedistructiv) pentru metoda (metodele), sectorului industrial (sectoarele industriale) şi nivelul dorit (1 sau 2) pentru personalul care lucrează în domeniul examinărilor nedistructive. Aflarea ultimelor noutăţi tehnice în domeniul respectiv standardelor de execuţie şi interpretare controale şi cunoaşterea tendinţelor în domeniul examinarilor nedistructive.

 

OPERATOR EXAMINARE NEDISTRUCTIVĂ - VERIFICAREA ETANŞEITĂŢII. Metoda LT (leak test) este o metodă de examinare nedistructivă utilizată la localizarea neetanşeităţilor şi/sau la măsurarea ratei scurgerilor. În funcţie de obiectul (formă, dimensiuni, etc.) supus examinării se vor aplica diverse tehnici (tehnici cu bule, tehnici cu gaz trasor, etc.). Tehnicile alese vor fi procedurate şi aplicate de personal certificat.

CONDIŢII / CERINȚE:
Documentele de certificare necesare participării la examinare: Copie după diploma de studii; Dovada experienței industriale (practică) în funcție de metoda şi nivelul pentru care se solicită certificarea; Dovada acuității vizuale eliberată de medicul oftalmolog; Copie după certificatul de naştere; Copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul); Copie după cartea de identitate (CI); 2 fotografii tip paşaport.
GRUP ŢINTĂ:
Operatorii certificaţi în domeniul nedistructiv care solicită împrospatarea cunoştinţelor. Operatorii certificaţi în domeniul nedistructiv conform altor standarde (ASME, ISCIR etc).
PREŢ:

Pentru preţ contactaţi Departamentul Academia din cadrul TÜV Austria România.

FINALIZARE:
Participanţilor cursului de Operator examinare nedistructiva / Operator control nedistructiv - Verificarea etanșeității - Leak test care promovează examenul, li se acordă un certificat de absolvire din partea TÜV AUSTRIA ROMÂNIA si Ministerului Muncii.
INFORMAȚII:
  • Înscrierea la curs se efectuează cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului
  • Înscrierea la curs se va confirma în ordinea primirii formularelor şi a documentelor aferente
  • TÜV Austria România îşi rezervă dreptul de a reprograma cursul în cazul în care nu este întrunit numărul minim de participanţi
Rezervare Loc

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh