+4 021-315.32.95 RO / EN

Curs Operator examinare nedistructiva / Operator control nedistructiv - Lichide penetrante (cf. SR EN ISO 9712)

Perioade Cursuri Live
Perioada Localitate Contact
14.10-18.10.2024 București 021 315 32 95 academia@tuv-austria.ro
Înscrie-te la acest curs!
DURATA:
5 zile
CONȚINUT:
  • Această metodă de examinare constă în detectarea eficientă a discontinuităţilor de tip fisuri, suprapuneri, defecte de laminare, pori, care sunt deschise la suprafaţa metalelor şi a altor materiale neporoase.
  • Principiul metodei constă în degresarea îngrijită a piesei de controlat, cufundarea într-o baie cu lichid penetrant (sau depunere cu pistol), pătrunderea prin capilaritate a lichidului în fisuri sau pori, spălarea şi uscarea suprafeţei piesei, tratarea cu revelator şi observarea piesei la lumină neagră.
CONDIŢII / CERINȚE:
Documentele de certificare necesare participării la examinare: Copie după diploma de studii; Dovada experienței industriale (practică) în funcție de metoda şi nivelul pentru care se solicită certificarea; Dovada acuității vizuale eliberată de medicul oftalmolog; Copie după certificatul de naştere; Copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul); Copie după cartea de identitate (CI); 2 fotografii tip paşaport.
GRUP ŢINTĂ:
Operatorii certificaţi în domeniul nedistructiv care solicită împrospatarea cunoştinţelor. Operatorii certificaţi în domeniul nedistructiv conform altor standarde (ASME, ISCIR etc).
PREŢ:

Pentru preţ şi programare contactaţi Departamentul Academia din cadrul TÜV Austria România.

FINALIZARE:
Participanţilor cursului de Operator examinare nedistructiva / Operator control nedistructiv - Lichide penetrante (cf. SR EN ISO 9712) care promovează examenul, li se acordă un certificat de absolvire din partea TÜV AUSTRIA ROMÂNIA şi certificate din partea ISIM Timişoara. La finalul cursului se poate obţine autorizaţia de operator control nedistructiv nivel 1 sau 2 conform SR EN ISO 9712, autorizaţie care permite desfăşurarea activităţii de control nedistructiv în conformitate cu normativele europene.
INFORMAȚII:
  • Înscrierea la curs se efectuează cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului
  • Înscrierea la curs se va confirma în ordinea primirii formularelor şi a documentelor aferente
  • TÜV Austria România îşi rezervă dreptul de a reprograma cursul în cazul în care nu este întrunit numărul minim de participanţi
Înscrie-te la acest curs!

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh