+4 021-315.32.95 RO / EN

Siguranță și securitate în industria alimentară – Abordări practice în dezvoltare și implementare

Perioade Cursuri Live
Perioada Localitate Contact
22.05-23.05.2025 Timișoara 0256 44 00 88 timisoara@tuv-austria.ro
Înscrie-te la acest curs!
DURATA:
2 zile
CONȚINUT:
  • HACCP vs TACCP vs VACCP
  • Evaluarea vulnerabilitatilor sistemului
  • Definirea planurilor de aparare utilizând instrumentele de evaluare disponibile
  • Studii de caz
BENEFICII:
  • Înțelegerea noțiunilor de bază legate de identificarea și prioritizarea amenințărilor potențiale pentru siguranța alimentelor
  • Înțelegerea noțiunilor de bază legate de documentarea și implementarea unui plan pentru siguranța și securitatea alimentară
GRUP ŢINTĂ:
Șefilor de departament şi membrilor echipei HACCP sau de siguranţa alimentară la nivel de organizație; Managerilor/Directorilor de calitate; Responsabililor de Calitate; Administratorilor/Directorilor de firme din lanțul alimentar; Șefilor de sală/șefilor de restaurant; Directorilor de supermarket/hipermarket; Unităţilor care au iniţiat sau care doresc să iniţieze demersurile privind implementarea principiilor HACCP şi a programelor preliminare operaţionale (OPRP); Unităţilor care au ajuns în faza de implementare operativă a principiilor HACCP; Operatorilor din lanțul alimentar care doresc să se certifice conform cerințelor standardului ISO 22000:2018.
PREŢ:

294 Euro + TVA/persoană

REDUCERI:
  • 15% pentru participarea la cursurile LIVE online
  • 15% dacă participaţi la cursuri în sală, ca persoană fizică
  • 5% pentru participarea la al doilea curs în sală din programa TÜV AUSTRIA ROMÂNIA
  • 10% pentru participarea la la treilea curs în sală din programa TÜV AUSTRIA ROMÂNIA
  • 5% dacă firma este certificată de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA sau dacă are semnat contract de servicii industriale cu aceasta
  • 5% pentru 2 persoane înscrise din cadrul aceleaşi firme, pentru un curs cu participare în sală
  • 10% pentru minim 3 persoane din cadrul aceleaşi firme, pentru un curs cu participare în sală


Ofertele nu sunt cumulative. Reducerile se aplică individual persoanelor fizice sau juridice. Pentru un grup mai mare de participanţi se va face o ofertă personalizată.
FINALIZARE:
La finalul cursului, în urma promovării examenului, veți obține diplomă pentru “Siguranță și securitate în industria alimentară” – Abordări practice în dezvoltare și implementare, emisă de TUV Austria
INFORMAȚII:
  • Înscrierea la curs se efectuează cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului
  • Înscrierea la curs se va confirma în ordinea primirii formularelor şi a documentelor aferente
  • TÜV Austria România îşi rezervă dreptul de a reprograma cursul în cazul în care nu este întrunit numărul minim de participanţi
Înscrie-te la acest curs!

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2025. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh