Folosim cookie-uri proprii cât și plasate de terți pentru a îmbunătăți experiența de navigare a tuturor vizitatorilor precum și pentru a măsura eficiența acestui website.
Mai multe detalii
Perioada | Localitate | Contact |
---|---|---|
09.10-10.10.2023 | Oradea | 0256 44 00 88 timisoara@tuv-austria.ro |
23.10-24.10.2023 | București | 021 315 32 95 academia@tuv-austria.ro |
21.12-22.12.2023 | Timișoara | 0256 44 00 88 timisoara@tuv-austria.ro |
Inţelegerea elementelor de bază în vederea planificării şi dezvoltării de produse sigure atât în conformitate cu Reglementarea UE 852/2004 EC privind regulile generale pentru igiena produselor alimentare cât şi cu SR EN ISO 22000:2018; însuşirea cerinţelor privind siguranţa alimentelor; obţinerea cunoştinţelor necesare dezvoltării planurilor HACCP şi a programelor preliminare operaţionale (OPRP-uri).
245 Euro + TVA
Se acordă o singură reducere, cea cu valoarea procentuală cea mai mare. Reducerea se aplică la valoarea fără TVA.
Vrei să avansezi în carieră? Urmează cursul de Auditor Intern pentru Sistemul de Management al Siguranţei Alimentelor cf. ISO 22000:2018 (HACCP) și devino auditor intern pentru compania ta.