Inţelegerea elementelor de bază în vederea planificării şi dezvoltării de produse sigure atât în conformitate cu Reglementarea UE 852/2004 EC privind regulile generale pentru igiena produselor alimentare cât şi cu SR EN ISO 22000:2018; însuşirea cerinţelor privind siguranţa alimentelor; obţinerea cunoştinţelor necesare dezvoltării planurilor HACCP şi a programelor preliminare operaţionale (OPRP-uri).
Teme principale Curs Specialist in Sistemul de Management al Sigurantei Alimentelor cf. ISO 22000:2018 (HACCP):
Tema 1 Cadrul legislativ (naţional şi european) aplicabil industriei alimentare
Tema 2 Cerinţe preliminare (GHP, GMP; GDP; GVP)
Tema 3 Dezvoltarea planului HACCP (principiile HACCP)
Tema 4 Dezvoltarea programelor preliminare operaţionale (OPRP-uri)
GRUP ŢINTĂ:
Cursul de Specialist in Sistemul de Management al Sigurantei Alimentelor cf. ISO 22000:2018 este destinat şefilor de compartimente şi membrilor echipei HACCP sau de siguranţa alimentară la nivel de unitate. El are un caracter profund aplicativ, adaptat specificului domeniului de activitate.
Acest curs este recomandat unităţilor care au iniţiat sau care doresc să iniţieze demersurile privind implementarea principiilor HACCP şi a programelor preliminare operaţionale (OPRP). De asemenea, se adresează şi unităţilor (societăţilor comerciale) care au ajuns în faza de implementare operativă a principiilor HACCP.
PREŢ:
245 Euro + TVA
REDUCERI:
20% pentru participarea la cursurile LIVE online
16% dacă participaţi la cursuri ca persoană fizică
5% pentru participarea la al doilea curs din programa TÜV AUSTRIA ROMÂNIA
10% pentru participarea la la treilea curs din programa TÜV AUSTRIA ROMÂNIA
5% dacă firma este certificată de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA sau dacă are semnat contract de servicii industriale cu aceasta
5% pentru 2 persoane înscrise din cadrul aceleaşi firme, pentru un curs
10% pentru minim 3 persoane din cadrul aceleaşi firme, pentru un curs
Se acordă o singură reducere, cea cu valoarea procentuală cea mai mare. Reducerea se aplică la valoarea fără TVA.
Ofertele nu sunt cumulative. Reducerile se aplică individual persoanelor fizice sau juridice. Pentru un grup mai mare de participanţi se va face o ofertă personalizată.
FINALIZARE:
Participanţilor cursului de specialist in sistemul de management al sigurantei alimentelor cf. ISO 22000:2018 (HACCP) care promovează examenul li se acordă certificate in limba romana din partea TUV Austria Romania.
Înscrierea la curs se efectuează cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului
Înscrierea la curs se va confirma în ordinea primirii formularelor şi a documentelor aferente
TÜV Austria România îşi rezervă dreptul de a reprograma cursul în cazul în care nu este întrunit numărul minim de participanţi
Testimoniale
"Experiența lectorului ne-a ajutat mult pentru aplicabilitatea în practică."
Andreea A.
"Exemple foarte bune din experiența doamnei lector. Cursul m-a ajutat să fixez informațiile primite -profesionalism și dedicare în tot ce a transmis către noi."
Florina D.
"Lector cu experiență și solide cunoștințe profesionale, metodă didactică foarte bună."
Florentin S.
"Am acumulat foarte multe informații despre ISO 22000. Am înțeles importanța Planului HACCP, importanța implementării și mai ales Validarea proceselor. D-na Stoian Ioana este un lector, care explică cu răbdare și fără cuvinte/expresii "de lemn". Multumesc!"