+4 021-315.32.95 RO / EN

Curs Specialist in Sistemul de Management al Sigurantei Alimentelor cf. ISO 22000:2018 (HACCP)

Perioade Cursuri Live
Perioada Localitate Contact
18.11-19.11.2024 București 021 315 32 95 academia@tuv-austria.ro
30.12-31.12.2024 Timișoara 0256 44 00 88 timisoara@tuv-austria.ro
13.01-14.01.2025 București 021 315 32 95 academia@tuv-austria.ro
30.01-31.01.2025 Timișoara 0256 44 00 88 timisoara@tuv-austria.ro
17.03-18.03.2025 Oradea 0256 44 00 88 timisoara@tuv-austria.ro
28.04-29.04.2025 București 021 315 32 95 academia@tuv-austria.ro
28.04-29.04.2025 Timișoara 0256 44 00 88 timisoara@tuv-austria.ro
05.05-06.05.2025 București 021 315 32 95 academia@tuv-austria.ro
Înscrie-te la acest curs!
DURATA:
2 zile
CONȚINUT:

Inţelegerea elementelor de bază în vederea planificării şi dezvoltării de produse sigure atât în conformitate cu Reglementarea UE 852/2004 EC privind regulile generale pentru igiena produselor alimentare cât şi cu SR EN ISO 22000:2018; însuşirea cerinţelor privind siguranţa alimentelor; obţinerea cunoştinţelor necesare dezvoltării planurilor HACCP şi a programelor preliminare operaţionale (OPRP-uri).

Teme principale Curs Specialist in Sistemul de Management al Sigurantei Alimentelor cf. ISO 22000:2018 (HACCP):

  • Tema 1  Cadrul legislativ  (naţional şi european) aplicabil industriei alimentare
  • Tema 2  Cerinţe preliminare (GHP, GMP; GDP; GVP)
  • Tema 3  Dezvoltarea planului HACCP (principiile HACCP)
  • Tema 4  Dezvoltarea programelor preliminare operaţionale (OPRP-uri)
GRUP ŢINTĂ:
Cursul de Specialist in Sistemul de Management al Sigurantei Alimentelor cf. ISO 22000:2018 este destinat şefilor de compartimente şi membrilor echipei HACCP sau de siguranţa alimentară la nivel de unitate. El are un caracter profund aplicativ, adaptat specificului domeniului de activitate. Acest curs este recomandat unităţilor care au iniţiat sau care doresc să iniţieze demersurile privind implementarea principiilor HACCP şi a programelor preliminare operaţionale (OPRP). De asemenea, se adresează şi unităţilor (societăţilor comerciale) care au ajuns în faza de implementare operativă a principiilor HACCP.
PREŢ:

245 Euro + TVA

REDUCERI:

 

  • 20% pentru participarea la cursurile LIVE online
  • 16% dacă participaţi la cursuri ca persoană fizică
  • 5% pentru participarea la al doilea curs din programa TÜV AUSTRIA ROMÂNIA
  • 10% pentru participarea la la treilea curs din programa TÜV AUSTRIA ROMÂNIA
  • 5% dacă firma este certificată de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA sau dacă are semnat contract de servicii industriale cu aceasta
  • 5% pentru 2 persoane înscrise din cadrul aceleaşi firme, pentru un curs
  • 10% pentru minim 3 persoane din cadrul aceleaşi firme, pentru un curs

Se acordă o singură reducere, cea cu valoarea procentuală cea mai mare. Reducerea se aplică la valoarea fără TVA.

 



Ofertele nu sunt cumulative. Reducerile se aplică individual persoanelor fizice sau juridice. Pentru un grup mai mare de participanţi se va face o ofertă personalizată.
FINALIZARE:
Participanţilor cursului de specialist in sistemul de management al sigurantei alimentelor cf. ISO 22000:2018 (HACCP) care promovează examenul li se acordă certificate in limba romana din partea TUV Austria Romania.
CE URMEAZĂ:

Vrei să avansezi în carieră? Urmează cursul de Auditor Intern pentru Sistemul de Management al Siguranţei Alimentelor cf. ISO 22000:2018 (HACCP) și devino auditor intern pentru compania ta.

INFORMAȚII:
  • Înscrierea la curs se efectuează cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului
  • Înscrierea la curs se va confirma în ordinea primirii formularelor şi a documentelor aferente
  • TÜV Austria România îşi rezervă dreptul de a reprograma cursul în cazul în care nu este întrunit numărul minim de participanţi

Testimoniale

Înscrie-te la acest curs!

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh