+4 021-315.32.95 RO / EN
Termeni și condiții cursuri online

Termeni și condiții de participare la cursurile LIVE online organizate de TÜV Austria România

1. DATE GENERALE

Completarea formularului de înscriere reprezintă acordul dumneavoastră.

Termenii și condițiile fac referire la înscrierile în cadrul site-ului www.tuv-austria.ro și participarea la cursurile LIVE online organizate de TÜV Austria România.

Cursurile se desfășoară în mediul online conform programei comunicate în prealabil.

 

2. ÎNSCRIERE

Data limită a înscrierilor este cu 15 zile înainte de începerea cursului. După înscrierea la curs veți primi o confirmare de participare prin telefon / mail.

Înscrierile se fac prin completarea formularului de participare, trimis către TÜV Austria România pe adresa de e-mail: academia@tuv-austria.ro, pe adresa de e-mail a reprezentantului TÜV Austria România sau prin completarea formularului online aferent cursului.

În cazul în care pentru cursul respectiv nu se înscriu minim 5 persoane, TÜV Austria România SRL are dreptul de a anula/reprograma ținerea cursului și de a restitui sumele plătite.

 

3. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE/POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Pentru a putea participa la curs trebuie să completați în totalitate și corect toate câmpurile obligatorii (marcate cu *) din formularul de înscriere.

TÜV Austria România SRL se angajează să nu transmită aceste date către terțe părți decât dacă este necesar, și numai datele necesare pentru conformitate cu cerințele legale sau de acreditare.

Prelucrarea datelor transmise prin aceste formulare se realizează în conformitate cu Politica privind Confidențialitatea și Securitatea Datelor Personale precum și cu cerințele legale și de conformitate aplicabile.

 

4. MODALITĂȚI DE PLATĂ

Contravaloarea cursului se plătește anticipat în lei, la cursul BNR din ziua plății, în contul TÜV Austria România SRL, IBAN RO67 BACX 0000 0000 9226 4250, UniCredit Bank SA – Agenția Grigore Mora sau cu cardul sau în numerar la sediul TÜV Austria România SRL, în baza facturii proforma primite pe mail.

Dacă după plata contravalorii cursului, participantul renunță la curs, TÜV Austria România SRL va reține cu titlu de daune interese 20% din contravaloarea cursului, dacă participantul anunță în scris renunțarea cu minim 3 - 5 zile înainte de data începerii cursului și 100% din contravaloarea cursului, dacă participantul anunță în scris renunțarea cu minim 1-2 zile înainte de data începerii cursului.

Pentru participarea la cursurile online organizate de TÜV Austria România, se acordă o reducere de 20% din prețul fără TVA al cursurilor disponibile.

Emiterea unei noi diplome în cazul completării incorecte a datelor din formular atrage o taxă suplimentară de 15 Euro + TVA.

 

5. CONDIȚII DE PARTICIPARE

Pentru a putea participa la curs trebuie să completați în totalitate și corect toate câmpurile obligatorii (marcate cu *) din formularul de înscriere.

Data limită a înscrierilor este cu 15 zile înainte de începerea cursului. După înscrierea la curs veți primi o confirmare de participare prin telefon / mail. Contravaloarea cursului se plătește anticipat în lei, la cursul BNR din ziua plății, în contul TÜV Austria România SRL, IBAN RO67 BACX 0000 0000 9226 4250, UniCredit Bank SA – Agenția Grigore Mora sau cu cardul sau în numerar la sediul TÜV Austria România SRL. Participarea la cursurile online este condiționată de achitarea facturii înainte de începerea cursului, în baza facturii proforma primite pe mail.

Prin completarea formularului de înscriere luați la cunoștință faptul că suportul de curs, conceptul, metodele, materialele utilizate pentru susținerea cursului sunt proprietatea TÜV Austria România SRL și nu pot fi copiate, multiplicate, distribuite, etc., fiind apărate de legislația privind dreptul de proprietate intelectuală.

Prin semnarea formularului de înscriere la curs, declarați că ați luat la cunoștință despre tema/subiectul cursului și înțelegeți că informațiile pe care le veți primi vor fi doar cele referitoare la această tema/subiect și că nu pot fi extinse, modificate etc.

 Pentru a putea participa la cursurile LIVE online organizate de TÜV Austria România, participanții trebuie să dețină următoarele:

  • Laptop, tabletă sau desktop computer (echipat cu camera și microfon pentru a putea interacționa cu lectorul și cu ceilalți cursanți)
  • Conexiune stabilă la internet

Cursanții trebuie să respecte regulile stabilite de lector pe toată durata cursului.

Pauzele vor fi stabilite de lector cu acordul cursanților.

Examinările pentru promovarea cursului și obținerea diplomei se vor desfășura online. Cursanții au obligația de a finaliza testele în timpul indicat de lector.

 

6. POLITICA DE REDUCERI

TÜV Austria România oferă o serie de reduceri participanților la cursurile organizate în mediul online:

Pentru participarea la cursurile online organizate de TÜV Austria România, se acordă o reducere de 20% din prețul fără TVA al cursurilor disponibile.

Periodic TÜV Austria România oferă reduceri speciale prin campanii organizate cu diverse ocazii sau aniversări. Aceste campanii sunt anunțate în mod explicit și au Regulament de aplicare afișat pe site-ul nostru.

Se acordă o singură reducere, cea cu valoarea procentuală cea mai mare. Reducerea se aplică la valoarea fără TVA.

Ofertele nu sunt cumulative. Reducerile se aplică individual persoanelor fizice sau juridice. Pentru un grup mai mare de participanți se va face o ofertă personalizată.

 

Vă așteptăm la cursuri!


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh