+4 021-315.32.95RO / EN
Termeni și condiţii de participare la cursuri

Stimaţi participanţi,
Cursurile se desfaşoară în locaţiile TÜV Austria România din Bucureşti, Timişoara şi Craiova, precum şi în alte locaţii la sediile partenerilor.

Înscrierile se fac prin completarea formularului de participare, trimis către TÜV Austria România la fax: 021.315.32.96, e-mail: academia@tuv-austria.ro sau prin completarea formularului online aferent cursului.

Prelucrarea datelor transmise prin aceste formulare se realizează în conformitate cu Politica privind Confidențialitatea și Securitatea Datelor Personale precum și cu cerințele legale și de conformitate aplicabile.

Pentru a putea participa la curs trebuie să completați în totalitate şi corect toate câmpurile obligatorii (marcate cu *) din formularul de înscriere.

Emiterea unei noi diplome în cazul completării incorecte a datelor din formular atrage o taxă suplimentară de 15 Euro + TVA.

Data limită a înscrierilor este cu 10 zile înainte de începerea cursului. După înscrierea la curs veţi primi o confirmare de participare prin telefon / mail / fax. Contravaloarea cursului se plătește anticipat în lei, la cursul BNR din ziua plăţii, în contul TÜV Austria România SRL, IBAN RO67 BACX 0000 0000 9226 4250, Unicredit Bank SA – Agenția Grigore Mora sau în numerar la sediul TÜV Austria România SRL.

Dacă după plata contravalorii cursului, participantul renunţă la curs, TÜV Austria România SRL va reţine cu titlu de daune interese 20% din contravaloarea cursului, dacă participantul anunţă în scris renunțarea cu minim 3 - 5 zile înainte de data începerii cursului şi, 100% din contravaloarea cursului, dacă participantul anunţă în scris renunțarea cu minim 1-2 zile înainte de data începerii cursului.

În cazul în care pentru cursul respectiv nu se înscriu minim 7 persoane, TÜV Austria România SRL are dreptul de a anula/reprograma ținerea cursului şi de a restitui sumele plătite.

Prin semnarea prezentului formular și înscrierea la curs, subsemnatul declar că am luat la cunoștință despre tema/subiectul cursului și înțeleg că informațiile pe care le voi primi vor fi numai cele referitoare la această tema/subiect și că nu pot fi extinse, modificate etc.

Am luat la cunoștință că suportul de curs, conceptul, metodele, materialele etc. utilizate sunt proprietatea TÜV Austria România SRL și nu pot fi copiate, multiplicate, distribuite, etc., fiind apărate de legislația privind dreptul de proprietate intelectuală.

Vă aşteptăm cu plăcere!


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2019. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh