+4 021-315.32.95RO / EN
Termeni și condiţii de participare la cursuri

Stimaţi participanţi,
Cursurile se desfaşoară în locaţiile TÜV Austria România din Bucureşti, Timişoara şi Craiova, precum şi în alte locaţii la sediile partenerilor.

Înscrierile se fac prin completarea formularului de participare, trimis către TÜV Austria România la fax: 021.315.32.96, e-mail: academia@tuv-austria.ro sau prin completarea formularului online aferent cursului.

Prelucrarea datelor transmise prin aceste formulare se realizează în conformitate cu Politica privind Confidențialitatea și Securitatea Datelor Personale precum și cu cerințele legale și de conformitate aplicabile.

Pentru a putea participa la curs trebuie să completați în totalitate şi corect toate câmpurile obligatorii (marcate cu *) din formularul de înscriere.

Emiterea unei noi diplome în cazul completării incorecte a datelor din formular atrage o taxă suplimentară de 15 Euro + TVA.

Data limită a înscrierilor este cu 10 zile înainte de începerea cursului. După înscrierea la curs veţi primi o confirmare de participare din partea noastră, care este telefonică / prin email /sau pe fax şi care se face cu cel puţin 5 zile înainte de începerea cursului la care v-aţi înscris.

În cazul în care, după achitarea taxei de către participant, acesta renunţă la cursul la care s-a înscris, TÜV Austria România va reţine 20% din suma achitată, dacă participantul anunţă retragerea în scris cu 2 - 6 zile înainte de data începerii cursului şi 100% din suma achitată, dacă participantul anunţă retragerea în scris cu 1 sau 2 zile înainte de data începerii cursului.

Taxa de participare acoperă accesul la cursul pentru care v-aţi înscris, masa de prânz şi pauzele de cafea, prezentările lectorilor, testarea finală, eliberarea documentelor care atestă participarea la curs. În condiţiile în care plata se face prin virament bancar, copia ordinului de plată va fi transmisă către TÜV Austria România prin email sau fax.

Taxa de participare se achită anticipat în lei, la cursul BNR din ziua plăţii, în contul TÜV Austria România SRL IBAN RRO67 BACX 0000 0000 9226 4250, Unicredit Bank SA – Agentia Grigore Mora sau în numerar la sediul TÜV Austria România S.R.L.

În cazul în care, după achitarea taxei de către participant, numărul persoanelor înscrise nu este suficient, TÜV Austria România îşi rezervă dreptul de a anula/amâna organizarea cursului şi de a restitui contravaloarea taxei achitate.

Pentru fiecare curs, participanţii vor primi, după caz, adeverinţe de participare sau certificate de absolvire emise de TÜV Austria România. Aceste adeverinţe/certificate se vor ridica de la sediul TÜV Austria România sau vor fi transmise prin poştă, la solicitarea dumneavoastră.

Vă aşteptăm cu plăcere!


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2019. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh