Laborator analize Microbiologie | Laborator analize Microbiologice
Laboratorul autorizat ANSVSA pentru analize microbiologice este conceput şi dotat astfel încât să respecte toate cerinţe de calitate şi standardele europene în vigoare. Dotările tehnice şi personalul specializat sunt garanţia efectuării testelor în condiţii de maximă precizie.
Utilizând echipamente de înaltă performanță și metode validate de detecție în timp real (Real-Time PCR), noul laborator de microbiologie al TÜV Austria România este capabil să furnizeze rezultate rapide privind posibila contaminare cu Salmonella spp, E. coli și Listeria monocitogenes.
Categoriile de materii prime şi produse pe care le putem testa:
Analize microbiologice produse lactate
- Escherichia coli
- Bacterii coliforme
- Salmonella spp.
- Listeria spp.
- Listeria monocytogenes
În funcţie de produsul supus testării (lapte pasteurizat, prospăt, praf, unt, brânzeturi, iaurturi, frişcă, etc.), se pot efectua şi alte determinări, precum:
- Număr total de microorganisme
- Stafilococi coagulaza pozitivi
- Campylobacter
- Drojdii şi mucegaiuri
- Enterobacteriacee
- Campylobacter
- Bacilus cereus
Analize microbiologice produse din carne
- Număr total de microorganisme
- Enterobacteriacee
- Escherichia coli
- Bacterii coliforme
- Stafilococi coagulaza pozitivi
- Salmonella spp.
- Listeria spp.
- Listeria monocytogenes
- Campylobacter
În funcţie de produsul supus testării (carne proaspătă, procesată, uscată, afumată, etc.), se pot efectua şi alte determinări:
- Bacilus cereus
- Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens)
Analize microbiologice oua şi produse din ouă
- Număr total de microorganisme
- Drojdii şi mucegaiuri
- Enterobacteriacee
- Escherichia coli
- Bacterii coliforme
- Stafilococi coagulaza pozitivi
- Salmonella spp.
- Listeria spp.
- Listeria monocytogenes
- Bacilus cereus
- Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens)
Analize microbiologice peste şi fructe de mare
- Număr total de microorganisme
- Drojdii şi mucegaiuri
- Enterobacteriacee
- Escherichia coli
- Bacterii coliforme
- Stafilococi coagulaza pozitivi
- Salmonella spp.
- Listeria spp.
- Listeria monocytogenes
- Bacilus cereus
- Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens)
Analize microbiologice produse proaspete – legume şi fructe
- Număr total de microorganisme
- Enterobacteriacee
- Escherichia coli
- Bacterii coliforme
- Stafilococi coagulaza pozitivi
- Salmonella spp.
- Listeria spp.
- Listeria monocytogenes
- Campylobacter
În funcţie de produsul supus testării (sucuri pasteurizate, conserve, vegetale acidifiate/fermentate, etc.), se pot efectua şi alte determinări:
- Bacilus cereus
- Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens)
Analize microbiologice cereale uscate, fructe, nuci, seminţe şi vegetale
- Număr total de microorganisme
- Drojdii şi mucegaiuri
- Stafilococi coagulaza pozitivi
- Salmonella spp.
- Bacilus cereus
În funcţie de produsul supus testării se pot efectua şi alte determinări, precum:
- Enterobacteriacee
- Escherichia coli
- Bacterii coliforme
- Listeria spp.
- Listeria monocytogenes
Analize microbiologice ciocolata, produse de patiserie şi cofetărie
- Număr total de microorganisme
- Drojdii şi mucegaiuri
- Enterobacteriacee
- Escherichia coli
- Bacterii coliforme
- Stafilococi coagulaza pozitivi
- Salmonella spp.
- Listeria spp.
- Listeria monocytogenes
- Bacilus cereus
Analize microbiologice mancare multi-component (congelată, gătită, refrigerată, instant, conserve, maioneze şi dressing-uri, hrană umedă, hrană pentru animale)
- Număr total de microorganisme
- Drojdii şi mucegaiuri
- Enterobacteriacee
- Escherichia coli
- Bacterii coliforme
- Stafilococi coagulaza pozitivi
- Salmonella spp.
- Listeria spp.
- Listeria monocytogenes
- Bacilus cereus
- Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens)
Analize microbiologice băuturi: Ape minerale, băuturi răcoritoare carbogazoase
- Număr total de microorganisme
- Escherichia coli
- Bacterii coliforme
Analize microbiologice bauturi: Bere, vinuri
- Drojdii şi mucegaiuri
- Escherichia coli
- Bacterii coliforme
Analize microbiologice ape utilizate în procesul de producţie: Ape de spălare, apa folosită în proces
- Număr total de microorganisme
- Enterobacteriacee
- Escherichia coli
- Bacterii coliforme
- Stafilococi coagulaza pozitivi
- Salmonella spp.
- Listeria spp.
- Listeria monocytogenes
- Campylobacter
- Bacilus cereus
- Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens)
Analize microbiologice apa potabila
- Număr total de microorganisme
- Escherichia coli
- Bacterii coliforme
- Bacilus cereus
- Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens)
- Pseudomonas aeruginosa
- Enterococi intestinali
* Dacă aveţi nevoie de o încercare care nu se regăseşte în lista de mai sus, vă rugăm să solicitaţi o ofertă.