+4 021-315.32.95RO / EN
Reduceri Analize de Laborator
Află mai multe

Laborator analize Microbiologie

analize-alimente-laborator

Laborator analize Microbiologie | Laborator analize Microbiologice

Laboratorul autorizat ANSVSA pentru analize microbiologice este conceput şi dotat astfel încât să respecte toate cerinţe de calitate şi standardele europene în vigoare. Dotările tehnice şi personalul specializat sunt garanţia efectuării testelor în condiţii de maximă precizie.

Categoriile de materii prime şi produse pe care le putem testa:

Analize microbiologice produse lactate

  • Escherichia coli
  • Bacterii coliforme
  • Salmonella spp.
  • Listeria spp.
  • Listeria monocytogenes

În funcţie de produsul supus testării (lapte pasteurizat, prospăt, praf, unt, brânzeturi, iaurturi, frişcă, etc.), se pot efectua şi alte determinări, precum:

  • Număr total de microorganisme
  • Stafilococi coagulaza pozitivi
  • Campylobacter
  • Drojdii şi mucegaiuri
  • Enterobacteriacee
  • Campylobacter
  • Bacilus cereus

Analize microbiologice produse din carne

  • Număr total de microorganisme
  • Enterobacteriacee
  • Escherichia coli
  • Bacterii coliforme
  • Stafilococi coagulaza pozitivi
  • Salmonella spp.
  • Listeria spp.
  • Listeria monocytogenes
  • Campylobacter

În funcţie de produsul supus testării (carne proaspătă, procesată, uscată, afumată, etc.), se pot efectua şi alte determinări:

  • Bacilus cereus
  • Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens)

Analize microbiologice oua şi produse din ouă

  • Număr total de microorganisme
  • Drojdii şi mucegaiuri
  • Enterobacteriacee
  • Escherichia coli
  • Bacterii coliforme
  • Stafilococi coagulaza pozitivi
  • Salmonella spp.
  • Listeria spp.
  • Listeria monocytogenes
  • Bacilus cereus
  • Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens)

Analize microbiologice peste şi fructe de mare

  • Număr total de microorganisme
  • Drojdii şi mucegaiuri
  • Enterobacteriacee
  • Escherichia coli
  • Bacterii coliforme
  • Stafilococi coagulaza pozitivi
  • Salmonella spp.
  • Listeria spp.
  • Listeria monocytogenes
  • Bacilus cereus
  • Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens)

Analize microbiologice produse proaspete – legume şi fructe

  • Număr total de microorganisme
  • Enterobacteriacee
  • Escherichia coli
  • Bacterii coliforme
  • Stafilococi coagulaza pozitivi
  • Salmonella spp.
  • Listeria spp.
  • Listeria monocytogenes
  • Campylobacter

În funcţie de produsul supus testării (sucuri pasteurizate, conserve, vegetale acidifiate/fermentate, etc.), se pot efectua şi alte determinări:

  • Bacilus cereus
  • Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens)

Analize microbiologice cereale uscate, fructe, nuci, seminţe şi vegetale

  • Număr total de microorganisme
  • Drojdii şi mucegaiuri
  • Stafilococi coagulaza pozitivi
  • Salmonella spp.
  • Bacilus cereus

În funcţie de produsul supus testării se pot efectua şi alte determinări, precum:

  • Enterobacteriacee
  • Escherichia coli
  • Bacterii coliforme
  • Listeria spp.
  • Listeria monocytogenes

Analize microbiologice ciocolata, produse de patiserie şi cofetărie

  • Număr total de microorganisme
  • Drojdii şi mucegaiuri
  • Enterobacteriacee
  • Escherichia coli
  • Bacterii coliforme
  • Stafilococi coagulaza pozitivi
  • Salmonella spp.
  • Listeria spp.
  • Listeria monocytogenes
  • Bacilus cereus

Analize microbiologice mancare multi-component (congelată, gătită, refrigerată, instant, conserve, maioneze şi dressing-uri, hrană umedă, hrană pentru animale)

  • Număr total de microorganisme
  • Drojdii şi mucegaiuri
  • Enterobacteriacee
  • Escherichia coli
  • Bacterii coliforme
  • Stafilococi coagulaza pozitivi
  • Salmonella spp.
  • Listeria spp.
  • Listeria monocytogenes
  • Bacilus cereus
  • Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens)

Analize microbiologice băuturi: Ape minerale, băuturi răcoritoare carbogazoase

  • Număr total de microorganisme
  • Escherichia coli
  • Bacterii coliforme

Analize microbiologice bauturi: Bere, vinuri

  • Drojdii şi mucegaiuri
  • Escherichia coli
  • Bacterii coliforme  

Analize microbiologice ape utilizate în procesul de producţie: Ape de spălare, apa folosită în proces

  • Număr total de microorganisme
  • Enterobacteriacee
  • Escherichia coli
  • Bacterii coliforme
  • Stafilococi coagulaza pozitivi
  • Salmonella spp.
  • Listeria spp.
  • Listeria monocytogenes
  • Campylobacter
  • Bacilus cereus
  • Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens)

Analize microbiologice apa potabila

  • Număr total de microorganisme
  • Escherichia coli
  • Bacterii coliforme
  • Bacilus cereus
  • Bacterii sulfito reducătoate (Clostridium perfringens)
  • Pseudomonas aeruginosa
  • Enterococi intestinali

* Dacă aveţi nevoie de o încercare care nu se regăseşte în lista de mai sus, vă rugăm să solicitaţi o ofertă.

Analize de Laborator
Cere Oferta

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2018. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh