+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

TÜV AUSTRIA România sărbătorește 10 ani de excelență

 Performanța este atinsă  de acei oameni care sunt gata să-și asume un rol de leader.

Povestea companiei TÜV AUSTRIA România a început acum exact zece ani într-un birou mic din afara Bucureștiului. Pe parcursul unui deceniu de activitate compania și-a extins operațiunile, înființandu-și birouri în marile orașe din România - București, Ploiești și Timișoara - și este mereu în căutarea unor noi oportunități în alte locații.

TÜV AUSTRIA România își datorează dezvoltarea continuă și extinderea, echipei de management deosebite, care a investit timp și efort în construirea unei echipe de experți: auditori și inspectori, care datorită calificării lor, profesionalismului și spiritului de echipă, au reușit să transforme o viziune în realitate. Ei au făcut compania să iasă în evidență printre competitorii săi, ca fiind una dintre instituțiile cele mai dinamice și inovatoare ce oferă instruire, audit, certificare și servicii de inspecție tehnică.

Printre alți factori cheie ai succesului TÜV AUSTRIA România se numără gama largă de servicii furnizate împreună cu oferte complet adaptate la cerințele clienților, satisfacția acestora fiind întotdeauna una prioritățile companiei.

Acum, o dată cu intrarea  TÜV AUSTRIA România în al doilea deceniu de activitate, compania își va păstra obiectivele și va stabili, de asemenea, noi obiective rămânând în același timp un partener competent, independent și internațional pentru clienții săi.


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh