+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

CQI I IRCA – Noua structură începând cu anul 2017

CQI I IRCA - noua denumire IRCA începând cu 01 Ianuarie 2017 vine și cu noi modificări de structură. Astfel că din 2017 aceste training-uri/ cursuri sunt grupate pe 3 nivele:

TÜV Austria România a semnat la sfârșitul anului 2016 noul Acord de Parteneriat pentru a putea organiza în continuare training-urile/ cursurile Acreditate CQI I IRCA, menținând astfel un nivel ridicat al serviciilor de instruire oferite.

Incă de la debut, TÜV Austria România a încercat și realizat cu succes autorizarea pe cel mai înalt nivel, respectiv cursul de Auditor Extern CQI I IRCA. În noua formulă publicată de CQI I IRCA este definită ca nivel de profesionist. Noul termen conferă din start premizele că absolvenții acestor cursuri vor să devină profesioniști și prin absolvirea cursurilor vor primi acest statut conform schemei de acreditare   CQI I IRCA.

TÜV Austria România vă așteapă la training-urile/ cursurile Acreditate CQI I IRCA în sediile noastre de la București, Timișoara, Oradea, precum și alte locații din țară și nu numai.

Vă puteți înscrie la următoarele cursuri Acreditate CQI I IRCA:


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh