+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

Curs FOOD SAFETY – Implementare ISO 22000:2018 – HACCP

Curs “Specialist în Implementarea Sistemului de Management al Siguranței Alimentelor
cf. ISO 22000:2018 (HACCP)”

 25 – 27 iunie 2019, Hotel Ibis****Constanța

Data limită pentru înscriere: 18 iunie 2019. După această dată tarifele se vor modifica.


Domenii de aplicare

Hoteluri și restaurante, fast-food, catering, cofetării/patiserii, baruri/cafenele, măcelării, tranșarea și prelucrarea cărnii, procesarea laptelui, panificație, supermarketuri/hipermarketuri, tuturor organizațiilor din lanțul alimentar.

Implementarea și certificarea unui sistem de management al siguranței alimentare aduce beneficii importante, întrucât veți putea garanta calitatea serviciilor și produselor dumneavostră.


Ce beneficii îți aduce participarea la curs?

  • Înţelegerea elementelor de bază în vederea planificării şi dezvoltării de produse sigure atât în conformitate cu Reglementarea UE 852/2004 EC privind regulile generale pentru igiena produselor alimentare cât şi cu SR EN ISO 22000:2018
  • Însuşirea cerinţelor privind siguranţa alimentelor
  • Obţinerea cunoştinţelor necesare dezvoltării planului HACCP şi a programelor preliminare operaţionale (OPRP-uri)
  • Networking: un prilej perfect de a întâlni oameni cu interese comune şi de a schimba impresii şi experienţe
  • La finalul cursului, în urma promovării examenului, veți obține Certificat de Specialist în Sistemului de Management al Siguranței Alimentelor cf. ISO 22000:2018 (HACCP), emis de TUV Austria 

*** 

3 zile de relaxare pentru tine și încă o persoană la malul mării 

în atmosfera deosebită a Hotelului Ibis****Constanța


Pachete

Pachet all-inclusive – 755 euro + TVA

  • Cursant și însoțitor, cazare în cameră dublă, 3 mese pe zi, participare la curs (2 pauze de cafea pe zi)/2 nopți, 3 zile 
  • Însoțitorul nu participă la curs și beneficiază de cazare și pensiune completă.
  • În situația în care vor sta în aceeași cameră două persoane de la aceeași companie și vor participa la curs, la tariful inițial se va adăuga costul cursului conform Pachet fără cazare, cu o reducere de 5% (reducerile se acordă conform regulamentului TÜV Austria România)

Pachet all-inclusive single – 540 euro + TVA  

  • 1 persoană, cazare cameră single, 3 mese pe zi, participare la curs (2 pauze de cafea pe zi)/2 nopți, 3 zile 

Pachet fără cazare – 365 euro + TVA

  • 1 persoană, participare la curs (masa de prânz și 2 pauze de cafea pe zi)/2 zile  

Program și tematică

Ziua I - 26.06.2019

09:00 – 09:30  Deschidere curs; scopul cursului; prezentare lector; stabilire reguli; prezentare TÜV Austria România; prezentare cursanți și prezența la curs; stabilirea nivelului echipei

09:30 – 10.30 HACCP; istoric; cadrul legislativ; bune practici de igienă/bune practici de producție

10.30 – 10.45 Pauză de cafea

10.45 – 12.30 Elaborare, implementare, certificare

12.30 – 13.30 Pauză de prânz

13.30 – 15.00 Elaborare, implementare, certificare

15.00 – 15.15 Pauză de cafea

15.15 – 16.45 Avantajele HACCP și discuții libere

Ziua II - 27.06.2019

09:00 – 10.30 Prezentare ISO 22000:2018

10.30-10.45 Pauză de cafea

10.45-12.30 Prezentare ISO 22000:2018

12.30-13.30 Pauză de prânz 

13.30-15.00 Prezentare ISO 22000:2018

15.00-15.15 Pauză de cafea

15.15-16.45 Testare și discuții libere


Descarcă formularul de înscriere
(persoane fizice)
Descarcă formularul de înscriere
(persoane juridice)

Formularul completat se va transmite pe mail la adresa academia@tuv-austria.ro . 

După înscrierea la curs veţi primi o confirmare de participare din partea noastră, telefonic sau prin email.


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh