+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

TÜV AUSTRIA România E-Learning

cursuri-online-tuv-austria-romania-elearning

Cursuri online TUV AUSTRIA România | E-Learning | LIVE-FLEXIBIL

SIMPLU, FLEXIBIL ȘI EFICIENT!

În ultimii ani, instruirea în mediul online a cunoscut o ascensiune impresionantă, ajungând în topul preferințelor multor angajați cât și al angajatorilor datorită numeroaselor beneficii.

Studenții au stiluri de învățare diferite iar soluția univocă este greu de identificat de către profesori/lectori. Există persoane care, pe parcursul procesului de învățare se bazează pe memoria vizuală, în timp ce alți cursanți preferă să învețe din materiale audio. În mod similar, unii studenți rețin mult mai ușor informațiile din sala de clasă, iar alții consideră că au nevoie de o libertate mai mare în ceea ce privește alegerea locului de învățare/instruire, cantitatea și calitatea informațiilor furnizate fiind identice. De aceea, metodele de învățare, flexibile sunt unele dintre cele mai mari avantaje ale învățării electronice. Însă, având în vedere toate aceste aspecte, nevoia de socializare este nelipsită.

Sistemul de învățare online poate fi personalizat în multe moduri, punând la dispoziție o gamă largă de instrumente și resurse astfel încât procesul sa fie unul simplu, adecvat și adaptat nevoilor fiecărui cursant.

Deoarece ne dorim să îmbinăm utilul cu plăcutul, TÜV AUSTRIA România pune la dispoziția dumneavoastră o nouă modalitate de parcurgere a unui curs, varianta cursurilor LIVE-Flexibil.

Care este diferența dintre cursul LIVE online și cursul LIVE-Flexibil?

Cursul LIVE-Flexibil sau altfel spus self-paced reprezintă o modalitate de învățare electronică prin care studenții își pot organiza propriul program, fără sa fie nevoiți să facă sacrificii pentru a îndeplini cerințele de participare la curs ale profesorilor. De exemplu, există persoane care au un program destul de încărcat la job iar timpul pentru studiu este limitat, fiind aproape imposibil să parcurgă un curs de formare profesională unde prezența este obligatorie. Totodată, există persoane care călătoresc adesea în interes de serviciu și au nevoie de o libertate mai mare în ceea ce privește alegerea timpului și locului de studiu.

Învățarea prin intermediu platformei noastre te ajută să economisești foarte mult timp, iar calitatea învățării este foarte precisă, furnizând informații exacte conform cerințelor.

Cursanții care aleg varianta de curs LIVE-Flexibil vor putea parcurge materialele exact așa cum își doresc, în ritmul propriu, în funcție de timpul pe care îl au la dispoziție sau pe care doresc să îl aloce studiului. Astfel, pot accesa și asculta o secțiune ori de cate ori își doresc sau au nevoie, dimineața devreme sau seara târziu, în zilele lucrătoare sau de weekend.

De ce LIVE? În timp ce tu îți alegi intervalul de timp și locul în care să parcurgi cursul, noi îți stăm la dispoziție pentru orice întrebări ai. Posibilitatea de a socializa și de a interacționa cu alți participanți la curs este foarte importantă. De asemenea, prin intermediul funcției de chat poți face parte din proiecte comune derulate în cadrul cursului, iar la final poți împărtăși păreri și opinii.

Cursurile din platforma noastră de e-learning permit monitorizarea sistematică a învățării. Acestea sunt concepute astfel încât cursanții primesc informații în mai multe etape/părți/secțiuni, fiind necesar a fi parcurse într-o anumită ordine.

Platforma este concepută astfel încât accesul la partea a doua sau a treia este condiționată de finalizarea părții anterioare. Astfel cursanții vor trece prin tot materialul de studiu, dobândind toate cunoștințele necesare.

 

De ce să alegi cursurile self-paced?

Poți accesa cursul:

✓ de oriunde;

✓ de pe orice dispozitiv;

✓ la orice oră dorești.

Ne dorim să fim alături de tine pe parcursul întregului proces de instruire, motiv pentru care, timp de 6 luni îți punem la dispoziție toate cunoștințele lectorilor noștri din diferite domenii precum: Mediu, Calitate, Sănătate și Securitate în Muncă, Securitatea Informației.

Toate cursurile sunt structurate pe capitole. Astfel, pe parcursul celor 6 luni de acces in platformă îți va fi foarte ușor să parcurgi întreg materialul și să revii asupra unor informații care îți sunt neclare. Vei putea să te concentrezi asupra tuturor aspectelor prezentate în materialele de studiu, vei putea aloca atenție și concentrare maximă pentru a asimila în totalitate informațiile prezentate care, cu siguranță te vor ajuta în cariera ta.

Si pentru că ne dorim să acumulezi toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea avansa în carieră, iți stăm la dispoziție cu toate răspunsurile de care ai nevoie. Prin intermediului funcției de chat implementată în platforma noastră poți adresa întrebări lectorului atunci când ai nevoie de clarități. Vom răspunde tuturor solicitărilor în cel mult 48 ore.

De asemenea, în cadrul cursului vor exista și sesiuni LIVE online descriptive în care lectorul va răspunde tuturor întrebărilor pe care cursanții înscriși le adresează.

Tot ce trebuie să faci este să iți alegi domeniul în care dorești să te specializezi. Completezi formularul de înscriere pe care îl găsești aici. Un reprezentat TUV AUSTRIA România te va contacta în cel mai scurt timp pentru a-ți comunica toate informațiile de care ai nevoie.

Activitățile cotidiene iți ocupă majoritatea timpului însă TÜV AUSTRIA România vine în ajutorul tău cu soluția perfectă, flexibilă, adaptată nevoilor tale!

Pentru noi dezvoltarea ta profesională este prioritatea principală. Alege și tu cursul LIVE-flexibil!

  • Alege cursul potrivit nevoilor tale!
  • Obține certificatul TÜV AUSTRIA România recunoscut la nivel național și internațional 

Cursuri disponibile în format E-learning:

Puteți comanda online oricare dintre cursurile LIVE-Flexibil. 

Click aici pentru detalii.


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh