+4 021-315.32.95RO / EN

Cursuri TUV LIVE Online | Cursuri TUV Online

Societatea în care trăim este într-o permanentă schimbare, fiind mai dependentă de tehnologie ca niciodată iar în momentul de față nu există niciun semn că această tendință va încetini.

Datorită tehnologiei, strategiile de învățare și dezvoltare sunt în plină evoluție. Bazându-ne pe progresele tehnologice masive din ultimii ani, învățarea în mediul online devine o metodă mult mai utilă și atractivă atunci când vorbim despre dezvoltarea personală și profesională.

Astăzi, cursurile la distanță reprezintă o modalitate de învățare adoptată de tot mai multe persoane, fiind văzute drept transfer de cunoștințe care are loc prin intermediul internetului, de oriunde de pe glob, având audiențe clar definite.

Astfel, pentru a putea ține pasul cu cerințele societății, venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră cu noile cursuri LIVE online. Acestea reprezintă cea mai nouă și dezvoltată tendință de învățare din ultima perioadă, oferind o flexibilitate extraordinară tuturor participanților. Cât timp există o conexiune la internet, participanții pot accesa cursul folosind fie un telefon, tabletă, laptop sau computer.

Care este principalul avantaj al cursurilor TUV LIVE online?

Puteți interacționa în timp real atât cu lectorul cât și cu ceilalți participanți, făcând asta din confortul locației dumneavoastră. Astfel, pe toată durata cursului online, participanții primesc feedback în timp real, iar la finalul cursului primesc rezultate imediate în urma testării.

De ce să alegi cursurile TUV LIVE online?

  • Diminuezi costurile. (transport, cazare, etc)
  • Interacționezi în timp real cu lectorul dar și cu restul participanților
  • Beneficiezi de feedback rapid și permanent
  • Te poți conecta de oriunde.

 

Alege un curs TUV online, înscrie-te și beneficiezi de 20% discount.

 

Cursuri TUV Online București

 

Cursuri TUV Online Timișoara, Oradea

Reducere 10% pentru contractele de certificare încheiate ca urmare a solicitărilor online 
Află mai multe

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2020. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh