+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

Cursuri TUV LIVE Online | Cursuri TUV Online

Cursuri LIVE online – Fă și tu un pas către viitor!

Participă la cursurile LIVE online organizate de TÜV Austria România

Există persoane care consideră că prezența fizică la cursuri nu este absolut necesară. De asemenea, mulți doresc o libertate mai mare în ceea ce privește alegerea locului de învățare/instruire.

Academia TÜV Austria România adaptează programul de cursuri pentru sesiuni LIVE online. De la începutul perioadei de pandemie, toate cursurile noastre sunt organizate LIVE online.

În ultimii ani, instruirea în mediul online a cunoscut o ascensiune impresionantă, ajungând în topul preferințelor multor angajați cât și al angajatorilor datorită numeroaselor beneficii.

Varianta cursurilor online este cea mai accesibilă modalitate prin care oamenii, din orice colț al lumii, pot dobândi cunoștințe din orice domeniu. Astăzi,  datorită tehnologiei avansate, puteți obține cunoștințe și diplome oficiale.

 

Avantajele cursurilor LIVE online:

Flexibilitate. Cursurile LIVE online pot fi accesate de oriunde, de pe orice dispozitiv conectat la Internet, dotat cu cameră video și microfon.

Costuri diminuate. Acum, prin intermediul cursurilor LIVE online și costurile sunt mai mici deoarece nu mai există costuri pentru transport și cazare. Astfel, participanții pot accesa cursul ales de oriunde. De asemenea, vor intra în posesia certificatului recunoscut la nivel național și internațional fără să fie nevoie să se deplaseze.

Feedback în timp real. După finalizarea cursului, participanții primesc pe loc rezultatul examenului. Astfel, cursanții care au promovat testarea primesc un certificat recunoscut la nivel național și internațional.

Lectori cu experiență de peste 10 ani în domeniu. Lectorii TÜV Austria România sunt în același timp auditori sau experți activi, prezentând cazuri practice în cadrul cursurilor. Calitatea cursurilor susținute de TÜV Austria România precum și satisfacția cursanților noștri reflectă implicarea lectorilor în această activitate, lucru care ne motivează să instruim la standarde din ce în ce mai ridicate.

Interacțiune în timp real. Toate cursurile online organizate de TÜV Austria România sunt LIVE. Asta înseamnă că participanții pot interacționa între ei și implicit cu lectorul pe tot parcursul perioadei de instruire.

Pentru mai multe detalii privind programul nostru de cursuri, puteți accesa: https://www.tuv-austria.ro/academia/

 

Alege un curs TUV LIVE online, înscrie-te și beneficiezi de 20% discount.

 


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2023. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh