+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

ISO 9001:2015 | Tranziţia la noul Standard ISO 9001

ISO 9001:2015 | Tranziţia la noul Standard ISO 9001

Printre schimbările importante aduse de noua versiune a standardului ISO 9001:2015 se numără și accentul crescut pe contextul organizațional.

Contextul organizaţional are un rol crucial în dezvoltarea businessului, poziţionarea acestuia pe piaţă, identificarea profilului corect de client.

Intenția de bază este ca organizațiile să obțină un nivel cât mai ridicat de înțelegere referitor la domeniul de activitate al acestora, precum și asupra celor mai importante probleme care pot afecta sistemul de management implementat, fie în sens pozitiv, fie negativ, având în vedere factorii cheie interni și externi care au impact asupra organizației și, implicit, asupra proiectării sistemului de management.

Printre aspectele ce trebuie abordate atunci când este indentificat contextul organizaţional se numără: contextul în care organizaţia îşi desfăşoară activitatea, contextul intern, contextul extern, analizarea punctelor tari, analizarea punctelor slabe, analiza oportunităţilor, analiza ameninţărilor sau managementul relaţiilor cu părţile interesate.

Urmăriţi în continuare interviul video pentru a afla mai multe detalii.


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh