+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

Noul Curs "Upgrade ISO TS 16949: 2009 la IATF 16949: 2016"

Expansiunea marilor investitori în domeniul componentelor auto și a pieței care se afla mereu în evoluție, a facut ca TÜV Austria România să își adapteze serviciile sale de formare în această direcție. Mai mult decât atât cele mai recente modificări ale standardului ISO / TS 16949:2009 au ridicat necesitatea lansării unui nou serviciu de training pentru clienții noștri existenți și potențiali.

Cursul "Upgrade ISO TS 16949: 2009 la IATF 16949: 2016" abordează două subiecte-cheie: în primul rând, efectuarea unei analize comparative detaliată a cerinţelor noilor standarde (modificări, precizări, îmbunătăţiri, scopul acestora) şi impactul modificărilor asupra sistemului actual de management al calităţii în industria auto și în al doilea rând clarificarea modului de tranziţie la noile standarde, aplicate de organismele de certificare.

Noul standard de calitate abordează problemele recente din industria auto printre care se numără următoarele: cerințe pentru părțile componente și procese legate de siguranță, cerințe sporite de trasabilitate pentru a sprijini cele mai recente modificări, cerințe pentru produsele cu software integrat, management de proces pentru garanție inclusiv abordarea NTF (no trouble found), clarificarea managementului furnizorilor, cerințele de dezvoltare și adăugarea de cerințe de responsabilitate corporativă.

Această instruire este disponibilă începând cu luna noiembrie 2016 și se adresează persoanelor care deţin un certificat de Specialist sau Auditor Intern în conformitate cu cerinţele standardelor de certificare în domeniul sistemelor de management al calității în industria auto.

La sfârşitul cursului, participanţii vor primi un certificat ce atestă că au dobândit cunoştinţe şi competenţe pentru sisteme de management conform noului standard IATF 16949:2016.

Mai multe detalii despre training-urile organizate de TÜV Austria România pot fi găsite în noul program de cursuri pentru Semestrul I al anului 2017, disponibil pe site-ul nostru.


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh