+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

REGULAMENTUL CAMPANIEI “Reduceri de Mărțișor”

Doar în luna martie, toate doamnele și domnișoarele care se înscriu și participă la cursurile noastre beneficiază de 20% reducere. Participă la un curs organizat de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA în perioada 01 martie 2020 – 31 martie 2020 și beneficiază de reducere la cursurile menționate.

Regulament

Art. 1 Organizatorul Campaniei “Reduceri de Mărțișor”

  • Organizatorul Campaniei ““Reduceri de Mărțișor” este S.C. TÜV AUSTRIA ROMÂNIA S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în București, Calea Plevnei, Nr. 139B, Corp A, Sector 6, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/22370/2007, CUI RO 19231430, denumită în continuare Organizator.
  • Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul Regulament este finală și obligatorie pentru participanți.

Art. 2 Durata campaniei promoționale

2.1 Prezenta campanie promoțională este valabilă pentru cursurile organizate de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA în perioada 01 martie 2020 – 31 martie 2020.

Art. 3 Condiții de participare

3.1. Campania promoțională se aplică numai doamnelor și domnișoarelor care se înscriu și participă la un curs organizat de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA în perioada 01 martie – 31 martie 2020 la unul din sediile noastre (București sau Timișoara).

3.2 Reducerea NU SE APLICĂ pentru cursurile din domeniul tehnic: cursul de sudor, cursul de inginer sudor internațional (IWE), cursurile de operator examinare nedistructiva / operator control nedistructiv.

  • Doamnele și domnișoarele care se înscriu și participă la un curs organizat în perioada 01 martie – 31 martie 2020 beneficiază de 20% reducere.

3.4 Lista cursurilor o puteți regăsi pe site-ul nostru: https://www.tuv-austria.ro/noutati/reduceri-cursuri-martie-2020/

3.5 Reducerea nu poate fi transferată către alte persoane.

3.6 Participarea la un curs care se organizează în perioada stabilită conform prezentului regulament prin art. 2 și 3 este valabilă doar dacă participantul se înscrie prin completarea formularului online sau prin completarea formularului primit pe mail de la un reprezentant al companiei TÜV AUSTRIA ROMÂNIA pe care îl retrimite pe mail.

3.7 Participarea la cursuri se face în limita locurilor disponibile.

3.8 În situația în care unul dintre cursurile planificate pentru luna respectivă nu se va organiza, promoția nu se reportează pentru lunile următoare.

Art. 4 Protecția datelor personale

4.1 Datele furnizate de dumneavoastră vor fi utilizate în următoarele scopuri: furnizarea serviciului solicitat, emiterea de adeverințe de participare sau certificate de absolvire, facturare și contabilitate, identificare în vederea prevenirii fraudei, conformare cu cerințele de acreditare și a legilor în vigoare.

Art. 5 Încetarea campaniei promoționale

5.1. Prezenta campanie promoțională organizată de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA va înceta la data de 31 martie 2020.

 

 


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh