+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

Regulamentul Campaniei Reduceri De Toamnă

Reduceri de toamnă TÜV AUSTRIA ROMÂNIA! Doar în perioada 15 septembrie – 31 octombrie puteți beneficia de reduceri de până la 35% la cursurile programate.

 

Regulament

Art. 1 Organizatorul Campaniei “Reduceri de toamnă”

  • Organizatorul Campaniei “Reduceri de toamnă” este S.C. TÜV AUSTRIA ROMÂNIA S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în București, Calea Plevnei, Nr. 139B, Corp A, Sector 6, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/22370/2007, CUI RO 19231430, denumită în continuare Organizator.
  • Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul Regulament este finală și obligatorie pentru participanți.

Art. 2 Durata campaniei promoționale

2.1 Prezenta campanie promoțională este valabilă pentru cursurile organizate de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA în perioada 15 septembrie – 31 octombrie 2020.

Art. 3 Condiții de participare

3.1. Campania promoțională se aplică tuturor persoanelor care se înscriu și participă în perioada 15 septembrie – 31 octombrie 2020 la un curs organizat de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA (LIVE online cât și la unul din sediile noastre din București sau Timișoara).

3.2 Reducerea NU SE APLICĂ pentru cursurile din domeniul tehnic: cursul de sudor, cursul de inginer sudor internațional (IWE), cursurile de operator examinare nedistructivă / operator control nedistructiv.

3.3 Persoanele care se înscriu și participă la un curs organizat în perioada 15 septembrie – 31 octombrie beneficiază de reduceri de până la 35% în funcție de cursul ales.

3.4 Lista cursurilor o puteți regăsi pe site-ul nostru https://www.tuv-austria.ro/academia/, secțiunea Noutăți, Campania Reduceri de toamnă”.

3.5 Reducerea nu poate fi transferată către alte persoane.

3.6 Participarea la un curs care se organizează în perioada stabilită conform prezentului regulament prin art. 2 și 3 este valabilă doar dacă participantul se înscrie prin completarea formularului online sau prin completarea formularului primit pe mail de la un reprezentant al companiei TÜV AUSTRIA ROMÂNIA pe care îl retrimite pe mail.

3.7 Participarea la cursuri se face în limita locurilor disponibile.

3.8 În situația în care unul dintre cursurile planificate pentru luna respectivă nu se va organiza, promoția nu se reportează pentru lunile următoare.

Art. 4 Protecția datelor personale

4.1 Datele furnizate de dumneavoastră vor fi utilizate în următoarele scopuri: furnizarea serviciului solicitat, emiterea de adeverințe de participare sau certificate de absolvire, facturare și contabilitate, identificare în vederea prevenirii fraudei, conformare cu cerințele de acreditare și a legilor în vigoare.

Art. 5 Încetarea campaniei promoționale

5.1. Prezenta campanie promoțională organizată de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA va înceta la data de 31 octombrie 2020.

 

 


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh