+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

Regulament Campanie “Aniversăm 11 ani de activitate în România!”

REGULAMENTUL CAMPANIEI PROMOŢIONALE “Aniversăm 11 ani de activitate în România!”

 

Art. 1 Organizatorul Campaniei “Aniversăm 11 ani de activitate în România!”

1.1 Organizatorul Campaniei “Aniversăm 11 ani de activitate în România!” este S.C. TÜV AUSTRIA ROMÂNIA S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în București, Calea Plevnei, Nr. 139, Corp C, Etaj 1, Sector 6, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/22370/2007, CUI RO 19231430, denumită în continuare Organizator.

1.2 Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul Regulament este finală și obligatorie pentru participanți.

 

Art. 2 Durata campaniei promoționale

2.1 Prezenta campanie promoțională este valabilă pentru cursurile organizate de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA, astfel:

Dacă participaţi la un curs în cadrul TUV Austria Romania Academia în luna martie, beneficiaţi de o reducere de 30% pentru înscrierea şi participarea la al doilea curs până la data de 30 iunie 2018.

 

Art. 3 Condiții de participare

3.1. Persoanele care se înscriu şi participă la un curs organizat în perioada 01-31 martie 2018, au dreptul să folosească o reducere de 30% la orice curs organizat de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA până la data de 30 iunie 2018.

3.2. Campania promoțională se aplică numai persoanelor care se înscriu şi participă la un curs în perioada 01-31 martie 2018, astfel beneficiind de o reducere de 30% pentru al doilea curs urmat până la data de 30 iunie 2018. Reducerea nu poate fi transferată către alte persoane. Reducerea se aplică numai dacă persoana respectivă se înscrie şi participă la un curs organizat în luna martie de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA.

Reducerile oferite de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA nu sunt cumulative. Se aplică reducerea cea mai mare, o singură dată. Reducerea este valabilă doar pentru o singură campanie promoţională oferită de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA. În cazul în care o persoană acceptă să beneficieze de reducerile prezentei campanii promoţionale, nu mai poate beneficia şi de alte promoţii aflate în desfaşurare în aceeaşi perioadă. 

3.3. Participarea la un curs care se organizează în perioada stabilită conform prezentului regulament prin art. 2 şi 3 este valabilă doar dacă participanta se înscrie prin completarea fomularului online sau prin completarea formularului primit pe mail de la un reprezentant al companiei TÜV AUSTRIA ROMÂNIA pe care îl retrimite pe mail.

3.4. Persoanele înscrise la al doilea curs conform condițiilor de mai sus beneficiază de o reducere de 30% din tariful fără TVA al cursului respectiv.

3.5. Participarea la cursuri se face în limita locurilor disponibile.

3.6. În situația în care unul dintre cursurile planificate pentru luna respectivă nu se va organiza, promoția nu se reportează pentru lunile următoare.

 

Art. 4 Protecția datelor personale

4.1. Participarea la campania promoțională implică acceptarea expresă a participanților ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de către Organizator în scopul unor informări ulterioare din partea acestuia (newsletter, telefonic, e-mail).

4.2. Participanților la campania promoțională le sunt garantate drepturile prevăzute de legea nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. TÜV AUSTRIA ROMÂNIA este operator prelucrare date cu caracter personal nr. 18910.

 

Art. 5 Încetarea campaniei promoționale

5.1. Prezenta campanie promoțională organizată de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA va înceta la data de 30 iunie 2018.


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh