+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

Regulamentul campaniei promoţionale “De Dragobete, îți răsplătim fidelitatea!”

Art. 1 Organizatorul Campaniei Promoționale “De Dragobete, îți răsplătim fidelitatea! – 20% reducere pentru cursurile organizate în luna februarie pentru tine şi perechea ta” 

1.1 Organizatorul Campaniei “De Dragobete, îți răsplătim fidelitatea! – 20% reducere pentru cursurile organizate în luna februarie pentru tine şi perechea ta” este S.C. TÜV AUSTRIA ROMÂNIA S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în București, Calea Plevnei, Nr. 139B, Corp A, Sector 6, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/22370/2007, CUI RO 19231430, denumită în continuare Organizator.

1.2 Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul Regulament este finală și obligatorie pentru participanți.

Art. 2 Durata campaniei promoționale

2.1 Prezenta campanie promoțională este valabilă pentru cursurile organizate de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA în perioada 01.02-28.02.2019.

Art. 3 Condiții de participare

3.1. Înscrie-te la un curs TUV Austria România împreună cu partenerul/partenera şi beneficiaţi fiecare de o reducere de 20%

3.2. Campania se adresează doar persoanelor care se înscriu şi participă la cursurile open organizate la sediul TUV Austria România din Bucureşti sau Timişoara. Reducerea nu se aplică pentru cursurile din domeniul tehnic: cursul de sudor, cursul de inginer sudor internaţional (IWE), cursurile de operator examinare nedistructiva / operator control nedistructiv.

3.3. Participarea la un curs care se organizează în perioada stabilită conform prezentului regulament este valabilă doar dacă participantul se înscrie prin completarea fomularului online sau prin completarea formularului primit pe mail de la un reprezentant al companiei TÜV AUSTRIA ROMÂNIA pe care îl retrimite pe mail.

3.4. Persoanele înscrise la un curs conform condițiilor de mai sus, beneficiază de o reducere de 20% din tariful fără TVA al cursului respectiv.

3.5. Reducerea nu poate fi transferată către alte persoane. Reducerea se aplică numai dacă persoana respectivă se înscrie şi participă la un curs organizat în perioada stabilită de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA. 

3.6. Reducerile oferite de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA nu sunt cumulative. Se aplică reducerea cea mai mare, o singură dată. Reducerea este valabilă doar pentru o singură campanie promoţională oferită de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA. În cazul în care o persoană acceptă să beneficieze de reducerile prezentei campanii promoţionale, nu mai poate beneficia şi de alte promoţii aflate în desfăşurare în aceeaşi perioadă.

3.7. Înscrierea la cursuri se face în limita locurilor disponibile.

3.8. În situația în care unul dintre cursurile planificate pentru luna februarie nu se va organiza, promoția nu se reportează pentru lunile următoare.

Art. 4 Protecția datelor personale

4.1. Participarea la campania promoțională implică acceptarea expresă a participanților ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de către Organizator în scopul unor informări ulterioare din partea acestuia (newsletter, telefonic, e-mail).

4.2. Participanților la campania promoțională le sunt garantate drepturile prevăzute de legea nr. 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. TÜV Austria Romania este operator prelucrare date cu caracter personal nr. 18910.

Art. 5 Încetarea campaniei promoționale

5.1. Prezenta campanie promoțională va înceta la încheierea perioadei prevăzută la art. 2.


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh