+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

Regulamentul campaniei promoţionale “Reduceri de vacanţă!”

 Art. 1 Organizatorul Campaniei “Reduceri de vacanţă!”   

1.1 Organizatorul Campaniei “Reduceri de vacanţă!” este S.C. TÜV AUSTRIA ROMÂNIA S.R.L., persoană juridică română, cu sediul în București, Calea Plevnei, Nr. 139, Corp C, Etaj 1, Sector 6, înmatriculată la Registrul Comerțului sub numărul J40/22370/2007, CUI RO 19231430, denumită în continuare Organizator.

1.2 Decizia de derulare a campaniei conform regulilor din prezentul Regulament este finală și obligatorie pentru participanți. 

Art. 2 Durata campaniei promoționale

2.1 Prezenta campanie promoțională este valabilă pentru cursurile organizate de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA în perioada 01 iulie – 31 august 2018. 

Art. 3 Condiții de participare

3.1. Campania se adresează doar persoanelor care se înscriu şi participă la cursurile open organizate la sediul TUV Austria România din Bucureşti sau Timişoara. Reducerea nu se aplică pentru cursurile din domeniul tehnic: cursul de sudor, cursul de inginer sudor internaţional (IWE), cursurile de operator examinare nedistructiva / operator control nedistructiv.

3.2. Persoanele care se înscriu şi participă la un curs organizat în perioada 01 iulie – 31 august 2018, au dreptul să folosească reducerea de 20% la orice curs organizat de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA în această perioadă.

3.3. Campania promoțională se aplică numai persoanelor care se înscriu şi participă la un curs în perioada 01 iulie – 31 august 2018. Reducerea nu poate fi transferată către alte persoane. Reducerea se aplică numai dacă persoana respectivă se înscrie şi participă la un curs organizat în perioada stabilită de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA. 

Reducerile oferite de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA nu sunt cumulative. Se aplică reducerea cea mai mare, o singură dată. Reducerea este valabilă doar pentru o singură campanie promoţională oferită de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA. În cazul în care o persoană acceptă să beneficieze de reducerile prezentei campanii promoţionale, nu mai poate beneficia şi de alte promoţii aflate în desfăşurare în aceeaşi perioadă.

3.4. Participarea la un curs care se organizează în perioada stabilită conform prezentului regulament prin art. 2 şi 3 este valabilă doar dacă participantul se înscrie prin completarea fomularului online sau prin completarea formularului primit pe mail de la un reprezentant al companiei TÜV AUSTRIA ROMÂNIA pe care îl retrimite pe mail.

3.5. Persoanele înscrise la un curs conform condițiilor de mai sus beneficiază de o reducere de 20% din tariful fără TVA al cursului respectiv.

3.6. Participarea la cursuri se face în limita locurilor disponibile.

3.7. În situația în care unul dintre cursurile planificate pentru luna respectivă nu se va organiza, promoția nu se reportează pentru lunile următoare. 

Art. 4 Protecția datelor personale

4.1 Datele furnizate de dumneavoastră vof fi utilizate în următoarele scopuri: furnizarea serviciului solicitat și emiterea de adeverinţe de participare sau certificate de absolvire, facturare și contabilitate, identificare în vederea prevenirii fraudei, conformare cu cerințele de acreditare și a legilor în vigoare.

Art. 5 Încetarea campaniei promoționale

5.1. Prezenta campanie promoțională organizată de TÜV AUSTRIA ROMÂNIA va înceta la data de 31 august 2018.


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh