+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

Curs “Siguranță și securitate în industria alimentară”

Te așteptăm la cursul “Siguranță și securitate în industria alimentară – Abordări practice în dezvoltare și implementare”  

12–13 septembrie 2024, la Hotel Continental Forum, Constanța


Cui ne adresăm?

  • Șefilor de departament şi membrilor echipei HACCP sau de siguranţa alimentară la nivel de organizație
  • Managerilor/Directorilor de calitate
  • Responsabililor de Calitate
  • Administratorilor/Directorilor de firme din lanțul alimentar
  • Șefilor de sală/șefilor de restaurant
  • Directorilor de supermarket/hipermarket
  • Unităţilor care au iniţiat sau care doresc să iniţieze demersurile privind implementarea principiilor HACCP şi a programelor preliminare operaţionale (OPRP)
  • Unităţilor care au ajuns în faza de implementare operativă a principiilor HACCP
  • Operatorilor din lanțul alimentar care doresc să se certifice conform cerințelor standardului ISO 22000:2018

Domenii de aplicare

Hoteluri și restaurante, fast-food, catering, cofetării/patiserii, baruri/cafenele, măcelării, tranșarea și prelucrarea cărnii, procesarea laptelui, panificație, supermarketuri/hipermarketuri, tuturor organizațiilor din lanțul alimentar.  

Implementarea și certificarea unui sistem de management al siguranței alimentare aduce beneficii importante, întrucât veți putea garanta calitatea serviciilor și produselor dumneavostră.


Ce beneficii îți aduce participarea la curs?

La sfârșitul celor două zile de curs:

  • Înțelegerea noțiunilor de bază legate de identificarea și prioritizarea amenințărilor potențiale pentru siguranța alimentelor
  • Înțelegerea noțiunilor de bază legate de documentarea și implementarea unui plan pentru siguranța și securitatea alimentară
  • Networking: un prilej perfect de a întâlni oameni cu interese comune şi de a schimba impresii şi experienţe
  • La finalul cursului, în urma promovării examenului, veți obține diplomă pentru “Siguranță și securitate în industria alimentară” – Abordări practice în dezvoltare și implementare, emisă de TUV Austria. 

 

CONȚINUT CURS:

  • HACCP vs TACCP vs VACCP
  • Evaluarea vulnerabilitatilor sistemului
  • Definirea planurilor de aparare utilizând instrumentele de evaluare disponibile
  • Studii de caz

 


Preț:  280 Euro + TVA/persoană 

 

20% reducere pentru înscriere până la data de 06.09.2024

 

  • Prețul cursului include:

               - prestaţia lectorului 

               - suportul de curs

               - alte materiale necesare instruirii

               - pauzele de cafea și masa de prânz pe toată durata cursului

               - examinarea  

              - diplomele de absolvire / participare, în limba română din partea TUV Austria


 

 

ÎNSCRIE-TE LA ACEST CURS

După înscrierea la curs veţi primi o confirmare de participare din partea noastră, telefonic sau prin email.


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh