+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

TUV Austria România și instruirea interactivă

ce-este-tuv-austria-romaniaTUV Austria România este întotdeauna aproape de cele mai recente tehnologii care apar în domeniul educației și trainingului, în scopul de a răspunde pe deplin nevoilor clienților săi.

Primul pas pe care TUV Austria România l-a făcut în a-și digitaliza cursurile a fost folosirea unei table interactive în locul celei albe convenționale, grupul de participanți și formatorul putând face brainstorming și discuta împreună idei și studii de caz. Pentru că cei mai mulți oameni invață vizual, tabla digitală a ajutat participanții să absoarbă în mod eficient informațiile prezentate în cadrul cursurilor, aceștia devenind mai concentrați și implicați în training, deoarece toate informațiile scrise pe tablă au putut fi salvate și tipărite pentru mai târziu.

După folosirea cu succes a tablei digitale, TUV Austria România a făcut un nou pas în direcția e-learning-ului prin utilizarea de tablete pentru toate suporturile de curs. Noua abordare a avut un feedback foarte bun din partea participanților, deoarece a fost ușor de utilizat, a făcut comunicarea mai facilă - pierderea notițelor scrise de mână nu a mai fost o problemă, iar din punct de vedere al costurilor, acestea au fost scăzute prin scoaterea manualelor tipărite.

Cele mai recente realizări cu privire la e-learning au fost extinderea evaluărilor și a feedback-ului în mediul online. Prin schimbarea modului de evaluare a participanților au existat avantaje de ambele părți: pe de o parte, atât lectorii, cât și participanții au putut avea acces imediat la rezultate iar, pe de altă parte, TUV Austria România ca furnizor de formare a putut gestiona într-un mod eficient și economic feedback-ul.

Modalități mai rapide și mai eficiente de a obține know-how-ul sunt ceea ce profesioniștii își doresc atunci când participă la un curs de formare. Din acest motiv, TUV Austria România ca furnizor de formare de înaltă calitate este întotdeauna concentrat în a oferi o învățare eficientă și calitativă.


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh