SEMINARUL VĂ OFERĂ:
- Modalități de evaluare a vulnerabilităților în cadrul “Food Defense Plan” in vederea îndeplinirii cerințelor standardelor ISO 22000, IFS, BRC, FSSC;
- Utilizarea rezultatelor auditurilor externe în dezvoltarea sistemului de management al siguranței alimentelor (FSMS);
- Înțelegerea modului în care aceste sisteme contribuie la menținerea unui mediu igienic ce permite producerea unor alimente sigure, conforme și care satisfac așteptările de calitate ale clienților;
- Abordarea practică a programelor de igienă în industria alimentară din perspectiva standardelor de siguranță a alimentelor.
BENEFICIILE PARTICIPĂRII LA SEMINAR:
- Posibilitatea de a afla ultimele noutăţi în domeniu;
- Discuţii libere cu experţi şi cu ceilalţi participanţi;
- Schimb de informații și experiențe din domeniu;
- Modalități de îmbunătățire a siguranței în alimentație prin înțelegerea rolului și conștientizarea operatorilor din unitățile de profil privind responsabilitatea fiecăruia în producerea unor alimente sigure.
PROGRAM
1400-1430 - Înregistrare participanţi
1430-1445 - Prezentare TÜV Austria România
1445-1545 - Sisteme de management aplicabile în industria alimentară
1545-1600 - Pauză de cafea
1600 -1645- Rolul și responsabilitatea furnizorilor din lanțurile alimentare
1645-1730 - Întrebări, Răspunsuri, Discuții