+4 021-315.32.95 RO / EN

Protecția Mediului

Servicii de investigare şi analize de mediu (sol și apă)

Una din problemele majore cu care se confruntă România este reprezentată de amplasamentele contaminate în urma activităţii fostelor unităţi industriale care au condus la poluarea factorilor de mediu, sol şi apă subterană, cu implicaţii negative asupra ecosistemului.

TÜV Austria România doreşte să aducă o contribuţie prin limitarea în condiţii de mediu acceptabile a efectelor induse de către poluare, ecosistemului.

Ca primă masură în acest sens este identificarea acestor amplasamente, urmată de o evaluare de mediu prin realizarea unor lucrări de investigare a factorilor de mediu sol şi apă subterană în diverse etape, analize de laborator de mediu specifice, analizarea şi interpretarea datelor în documentaţii de mediu (bilanţuri de mediu nivel 0, I şi II, rapoarte de investigare şi evaluare a poluării mediului geologic, studii de evaluare a riscului).

Ulterior, dacă este cazul, putem să realizăm studii de fezabilitate şi proiecte tehnice privind curăţarea, remediere şi reconstrucţia ecologică a acestor amplasamente.

 

 

TÜV Austria România este înscrisă în Registrul Naţional al Elaboratorilor de studii de mediu pentru protecţia mediului, atestare emisă de către Ministerul Mediului şi certificat de atestare pentru realizarea de documentaţii tehnice în domeniul apelor emisă de Ministerul Apelor şi Pădurilor.

Pentru oferte sau informații suplimentare
Contactați-ne

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh