+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

Feedback Cursuri TUV LIVE FLEXIBIL

Când vrei să îți dezvolți cariera, te concentrezi mai mult către dezvoltarea abilităților și însușirea de noi cunoștințe.

Succesul în carieră este un obiectiv principal pentru mulți dintre noi însă pentru a ajunge acolo unde ne dorim este nevoie de perfecționare continuă. Formarea profesională te ajută să acumulezi noi cunoștințe și abilități. Cu ajutorul cursurilor, șansele de a avansa la locul de muncă cresc iar oportunitățile profesionale mai avantajoase apar tot mai des.

Obținerea unui certificat recunoscut la nivel national și internațional atestă faptul că ești la curent cu noutățile din domeniu. Prin demonstrarea competențelor îți îmbunătățești șansele de a obține jobul dorit sau de a avansa în cariera ta.

Astăzi, la șase luni de la lansarea platformei LIVE-FLEXIBIL, cursurile noastre self-paced au ajutat cursanții să economisească timp și resurse financiare, obținând informațiile de care aveau nevoie.

De ce au ales clienții noștri cursurile TUV LIVE-FLEXIBIL?

“Suntem în permanență angrenați într-o mulțime de activități în timpul zilei și greu găsim posibilitatea de a aloca timp formării noastre profesionale. La TUV AUSTRIA Romania am găsit soluția perfectă. Am ales cursurile LIVE-Flexibil pentru că aveam nevoie de un curs de formare profesională însă nu am putut lipsi niciodată de la job pentru a participa în sala de curs. Astfel am reușit să parcurg un curs de Specialist ISO 9001 în ritmul meu, în timpul liber. Multumesc TUV AUSTRIA Romania pentru această posibilitate.” – Mihaela T.

“Timpul este o resursă foarte importantă pentru noi toți. Îmi doresc de foarte mult timp să parcurg cursul însă timpul nu mi-a permis niciodată. Am ales TUV AUSTRIA Romania pentru că am vrut să avansez la locul de muncă și am considerat că certificatul îmi va oferi chiar și noi oportunități. Mi-a plăcut foarte mult ideea de a putea parcurge cursul chiar și în weekend, având acces nelimitat în platformă.” - Tudor Z.

 Avansare profesională; Obținerea jobului perfect.

“Mulțumesc TUV AUSTRIA Romania pentru că oferiți variante care se adaptează cerințelor de astăzi. Am avut o experiență foarte plăcută deoarece am reușit sa obțin un certificat recunscut care m-a ajutat să promovez la locul de muncă. Cu siguranță voi urma și alte cursuri LIVE Flexibil.” - Andrei V.

Posibilitatea de a parcurge cursul de oriunde

“Cursul susținut la TUV AUSTRIA Romania mi-a depășit așteptările. Totul a fost foarte bine organizat, iar temerile legate de modalitatea de parcurgere a cursului au dispărut treptat. Este un curs interactiv ce îți oferă posibilitatea să îți verifici cunoștințele dobândite. M-a bucurat faptul că se oferă posibilitatea de a discuta LIVE cu lectorul în situația în care există neclarități. Și totul este atât de simplu.” - Claudia V.

„Am luat cea mai bună decizie atunci când am ales TUV AUSTIA Romania pentru cursul de Specialist 14001. Prefer cursurile self-paced deoarece este mult mai comod să accesez cursul de oriunde atunci cand am puțin timp liber. Am mai participat la cursuri self-paced însă nicăieri nu am întâlnit posibilitatea de a discuta cu lectorul. Acest curs s-a adaptat perfect nevoilor mele, materialul video prezintă atât parte teoretică cât și studii de caz. Multumesc pentru promptitudine.” – David C.

Parcurgerea cursului în ritmul popriu

“Am parcurs cursul cu ușurință și am obținut mai multe informații decât mă așteptam. Suportul de curs, materialul video și întrebările de la finalul fiecărei secțiuni se îmbină perfect. Mulțumesc TUV AUSTRIA Romania pentru informațiile furnizate. Cursul este foarte valoros mai ales că îl poți parcurge oricând și de oriunde.” - Adrian T.

“Dezvoltarea noastră profesională trebuie să fie continuă. Astăzi există o mulțime de variante de a face un pas în carieră. Eu am ales TUV AUSTRIA Romania după ce am citit mai multe recenzii. Am primit răspunsuri la toate întrebările mele luând legătura chiar cu lectorul prin intermediul chatului pus la dispozitie pe toată durata cursului.” – Cristian V.

 

Dacă activitățile cotidiene iți ocupă majoritatea timpului TÜV AUSTRIA România vine în ajutorul tău cu soluția perfectă, flexibilă, adaptată nevoilor tale! Alege și tu varianta LIVE-FLEXIBIL! Alege cursul potrivit nevoilor tale și obține certificatul TÜV AUSTRIA România recunoscut la nivel național și international.

 

Află care sunt cursurile disponibile în varianta LIVE-FLEXIBIL: https://www.tuv-austria.ro/noutati/cursuri-online-tuv-austria-romania-elearning/  


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh