+4 021-315.32.95 RO / EN

Formular de înscriere pentru Persoane Juridice

Denumirea cursului:

Curs Manager ISO 9001:2015 al Sistemului de Management al Calităţii

Doresc diploma în limba:

Date despre participant:
Locul Nașterii:
Date de Facturare:
Prelucrarea datelor cu caracter personal*


Emiterea unei noi diplome în cazul completării incorecte a datelor din formular atrage o taxă suplimentară de 15 Euro + TVA.

Vom prelucra aceste date în următoarele scopuri: furnizarea serviciului solicitat și emiterea de adeverinţe de participare sau certificate de absolvire, facturare și contabilitate, identificare în vederea prevenirii fraudei, conformare cu cerințele de acreditare și a legilor în vigoare.

Mai multe detalii disponibile în Termenii și Condiţiile de Participare și Politica Privind Confidențialitatea și Securitatea Datelor Personale.

Am luat la cunoștință că suportul de curs, conceptul, metodele, materialele etc. utilizate sunt proprietatea TÜV Austria România SRL și nu pot fi copiate, multiplicate, distribuite, etc., fiind apărate de legislația privind dreptul de proprietate intelectuală.

Totodată declar că am luat la cunoștință și sunt de acord cu toate condițiile și termenii de desfășurare ai cursului.

Declarație*

Informaţiile furnizate de mine prin această cerere sunt reale şi corecte. Precizez că am luat la cunoştinţă prevederile din Codul Penal Român, potrivit cărora declaraţia necorespunzătoare a adevărului constituie infracţiune de fals privind identitatea şi declar pe proprie răspundere că nu am avut şi nu am folosit alte nume şi alte date în afara celor completate în acest formular.

Am înţeles că TUV AUSTRIA ROMANIA SRL trebuie să confirme identitatea mea / a persoanei vizate şi că ar putea fi necesar să furnizez ulterior informaţii mai detaliate. Am luat la cunoştinţă faptul că necompletarea corectă și/sau completă a datelor solicitate de formular poate face imposibilă prestarea serviciilor solicitate.

Cunosc faptul că substituirea de persoană constituie infracţiune.

Ne dorim să fii informat!*

Ne-ar face o plăcere deosebită să vă invităm la seminariile gratuite organizate de noi și să vă informăm cu privire la oferte promoționale, noutăți, cursuri, certificări sau servicii noi. Dorim să vă comunicăm aceste informatii prin intermediul telefonului sau emailului.

Suntem dedicați în totalitate protejării confidențialității tuturor datelor cu caracter personal pe care le colectăm, prelucrăm și stocăm.


© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh