+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii
TÜV AUSTRIA ROMÂNIA

O lume a siguranţei: Experienţa contează

Pentru TÜV Austria, beneficiul clientului este întotdeauna prioritatea numărul 1. Serviciile oferite clienţilor noştri sunt cele mai importante şi sunt bazate pe competenţa noastră de a rezolva orice tip de problemă cu ajutorul abilităţilor noastre de comunicare şi al imparţialităţii de care dăm dovadă. Oferim consultanţă în calitate de experţi, împărtăşim metode şi cunoştinţe excepţionale în ceea ce priveşte minimizarea riscurilor şi a problemelor. În plus, acordăm o importanţă majoră siguranţei şi disponibilităţii instalaţiilor şi aparatelor. TÜV Austria se asigură că procesele tehnice şi ideile inovatoare sunt utilizate şi acceptate în beneficiul societăţii. TUV Austria joacă un rol important în domeniul siguranţei, calităţii şi economisirii resurselor naturale.

Astfel, grupul TÜV Austria poate oferi servicii personalizate în domeniul testării, inspecţiei, certificării, consultanţei şi trainingului în aproape orice sector.

Experienţa în cifre

Gradul ridicat de experienţă pe care TÜV Austria l-a dobândit poate fi demonstrat cel mai bine sub formă de cifre. Printre altele, TÜV Austria inspectează în mod regulat în jur de 12.000 de dispozitive medicale, 60.000 de ascensoare precum şi alte dispozitive de ridicare, şi 400.000 de dispozitive sub presiune (boilere, vase, conducte, rezervoare sub presiune etc.). Aria de aplicabilitate a subiectelor testate acoperă de la motociclete mici la vehicule care transportă bunuri periculoase, de la curele la cabluri de tracţiune pentru funiculare, de la biciclete pentru copii la montagne russe-uri, de la carturi la ambulanţe, de la vase sub presiune la electrocentrale, de la rezervoare cu gaz lichefiat la rafinării de petrol, de la mănuşi de unică folosinţă la echipamente de chirurgie.

Numeroşii specialişti ai TÜV Austria sunt activi în întreaga lume.

NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh