+4 021-315.32.95RO / EN
30% DISCOUNT pentru toate cursurile organizate în iulie şi august
Înscrie-te acum!
TÜV AUSTRIA ROMÂNIA

10 Motive pentru a alege TÜV AUSTRIA: Competent - Independent - Internaţional.

1. Competenţă specializată

Datorită experienţei demonstrate în cei 140 de ani de existenţă a grupului internaţional din care face parte, a educaţiei, profesionalismului şi a perfecţionării continue a salariaţilor şi colaboratorilor săi, TÜV Austria cu cei aproape 1.000 de angajaţi ai săi în departamentul tehnic este un partener competent în toate aspectele legate de siguranţa tehnică, calitatea şi protecţia mediului. Datorită participării sale la numeroase comitete naţionale şi internaţionale şi a activităţilor de cercetare relevante, TÜV Austria este întotdeauna familiar cu cele mai recente evenimente.

2. Imparţialitate, Integritate

TÜV Austria este strict independent faţă de orice grupuri de interese precum autorităţi, industrie, comerţ, operatori sau orice alte părţi.

3. Recunoaştere la nivel european

Documentele emise de TÜV Austria sunt recunoscute la scară largă în Comunitatea Europeana şi în afara acesteia precum şi alte ţări. Pentru clienţii nostri, acesta este garanţia pentru legitimitate şi acceptare de economie, autorităţi şi public în general.

4. Organism de testare UE

Producătorii pot recurge la TÜV Austria pentru certificarea conform directivelor UE.

5. Proceduri Economice comprehensive

Prin angajarea TÜV Austria pentru o serie de sarcini, pot fi obţinute efecte sinergice şi prin urmare pachete complete mult mai atractive economic.

6. Disponibilitate înaltă

Serviciile oferite de TÜV Austria nu depind de persoane individuale. Echipe de experţi competenţi garantează disponibilitatea înaltă.

7. Servicii de calitate superioară

Organizarea şi managementul calităţii TÜV Austria asigură proceduri standardizate în cadrul scopului serviciilor, indiferent de ce divizie sau filială sunt oferite acestea.

8. Reţea internaţională

TÜV Austria are multe companii afiliate în Austria şi în afară.

9. Echipament de măsurare şi testare

TÜV Austria are o multitudine de echipamente noi şi calibrate de cea mai înaltă calitate pentru măsurare şi testare la dispozitie precum şi pe şantier.

10. Un partener pentru multe întrebări

TÜV AUSTRIA România vă poate răspunde la numeroase întrebări în domeniul testării, inspectării şi a certificării.

Reducere 10% pentru contractele încheiate ca urmare a solicitărilor online
Certificări

Date de Identificare Fiscală© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2017. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh