+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii
TÜV AUSTRIA ROMÂNIA

10 Motive pentru a alege TÜV AUSTRIA: Competent - Independent - Internaţional.

1. Competenţă profesională

Educaţia, experienţa și formarea continuă fac din Grupul TÜV AUSTRIA, cu cei peste 1.300 de angajați în departamentele tehnice, un partener competent în toate aspectele legate de siguranță, calitate și protecția mediului. TUV Austria România se situează în fruntea clasamentului în domeniul dezvoltării şi cercetării prin participarea la numeroase comitete naționale și internaționale și a activităților relevante în domeniul cercetării.

2. Imparţialitate, Integritate

TÜV Austria România funcţionează independent de orice grup de interese precum autorități, industrie, comerț, operatori sau orice alte entităţi.

3. Recunoaştere la nivel global

Documentele emise de TÜV Austria România sunt recunoscute atât în Europa cât şi pe alte continente. Pentru clienții noștri aceasta este garanția legitimității și a acceptării de către mediul de afaceri, autorități și public în general.

4. Organism de testare, inspecţie sau certificare UE

Producătorii pot apela la TÜV Austria România pentru procedurile de testare aprobate de directivele UE.

5. Pachete personalizate de servicii

Prin contractarea TÜV Austria România pentru un șir de sarcini combinate, clienţii pot obţine pachete mai atractive din punct de vedere economic.

6. Disponibilitate

Serviciile oferite de TÜV Austria România nu depind doar de o singură persoană. Numeroase echipe de experţi sunt mereu disponibile pentru îndeplinirea sarcinilor.

7. Servicii de înaltă calitate

Organizarea și managementul calității TÜV Austria România asigură proceduri standardizate în domeniul serviciilor, indiferent de diviziunea sau filiala în care se desfășoară.

8. Reţea internaţională

În România, TÜV Austria România oferă servicii de înaltă calitate şi îşi dezvoltă permanent reţeaua de clienţi şi parteneri pe întreg teritoriul ţării. Pe plan internațional, clienții TÜV Austria România beneficiază de o rețea vastă de sucursale și reprezentanţe ale grupului.

9. Echipamente de măsurare şi testare

TÜV Austria România dispune de o multitudine de echipamente de măsurare și testare de ultimă generaţie, disponibile atât în Laboratoarele TÜV Austria România cât şi la punctele de lucru ale clienţilor.

10. Un partener în care poţi avea încredere

TÜV Austria România oferă soluţii complexe în domeniul testării, inspectiei şi a certificării.

NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh