+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii
TÜV AUSTRIA ROMÂNIA

Responsabilitatea Socială: Management Integral

Protectia mediului în combinatie cu utilizarea rezonabila a energiei si a resurselor naturale au devenit una dintre provocarile centrale ale lumii de astazi. Aceste scopuri definesc viitorul si calitatea vietii pentru generatiile viitoare.

Industria, mobilitatea si protectia mediului nu trebuie sa fie în contradictie. Acest lucru depinde de abordarea comprehensiva asupra tehnologiilor, de reflectiile integrale asupra tehnologiilor, consecintelor acestora si acceptarea din partea publicului.

Complexitatea subiectelor specializate si reglementarile aferente constituie cele mai înalte cerinte pentru toti cei implicati. Acestea sunt la fel de relevante pentru legislatie si autoritati, dar în special pentru industrie, în ceea ce priveste furnizarea mijloacelor financiare necesare.

Solutii integrale

Modalitatea de a obtine solutii responsabile si de durata nu este întotdeauna usoara. Provocarea de mâine rezida în solutiile noi, integrate, care protejeaza mediul si resursele naturale si care, în acelasi timp, îmbunatatesc competitivitatea tehnologica si economica. Cerintele esentiale în acest domeniu pot fi parafrazate prin slogane atragatoare precum „dezvoltare sustenabila” si „tehnologie curata”.

Pe baza structurilor legale clare, a autorizatiilor cât si a conditiilor tehnice si de personal, TUV Austria ofera o arie de aplicabilitate ampla si profunda a serviciilor.

Multi ani de experienta

TUV Austria a dobândit cunostinte extensive si multi ani de experienta în sectorul de mediu. Proiectele de referinta acopera de la audit de mediu si certificare a sistemelor de management al mediului pentru o fabrica austriaca de hârtie  si pentru Chrysler Eurostar, la certificate de mediu pentru centrale electrice din Austria si din alte tari.

Indiferent ca e vorba de OMV, Voest Linz sau Swarowski, TUV Austria reduce protectia mediului si interesele economice la un numitor comun.

NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh