+4 021-315.32.95 RO / EN
NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii
TÜV AUSTRIA ROMÂNIA

Totul dintr-o singură sursă.

Pentru a asigura în mod corespunzător serviciile de care aveţi nevoie atât pe plan regional cât şi internaţional, grupul TÜV AUSTRIA s-a organizat pe patru domenii de activitate:

  • Industry & Energy
  • Infrastructure & Transportation
  • Life, Training & Certification
  • Service Providers & Public

Noi vă evaluăm toate necesităţile de inspecţie şi certificare, vă orientăm cu privire la cerinţele legale şi de reglementare, vă oferim pachete de soluţii şi dezvoltăm împreună cu dumneavoastră şi pentru dumneavoastră programe de siguranţă, de calitate şi de durabilitate adecvate, precum şi oportunităţi practice de formare şi specializare profesională.

Acest lucru este posibil datorită profesionalismului experţilor noştri din cadrul companiei din Austria şi din cele peste 40 de ţări şi datorită gamei largi de soluţii pe care o putem oferi.

TÜV AUSTRIA este partenerul dumneavoastră pentru toate proiectele pe care vi le propuneţi. Economisiţi bani şi câştigaţi timp preţios pe care îl puteţi folosi pentru îmbunătăţirea afacerii dumneavoastră. 

Eficient, interconectat şi sigur.

Digitalizarea în creştere a pieţei muncii implică cerinţele referitoare la securitatea sistemelor şi înţelegerea cţiunii simultane şi coordonate a aparatelor, instalaţiilor, roboţilor şi sistemelor de lucru atât de către responsabilul cu exploatarea cât şi de către utilizator.

Specialiştii noştri vă sprijină în realizarea soluţiilor pentru industria 4.0 pe baza unor concepte proprii dezvoltate de siguranţă şi securitate.

Începând de la integrarea în siguranţă a roboţilor interactivi în liniile de producţie, apoi prin IT-ul industrial şi analizele de risc şi până la conducerea automatizată a vehiculelor.

Monitorizarea tehnicii de siguranță se realizează împreună cu partenerii de cooperare din domeniul științei și cercetării, printre care enumerăm Austria Fraunhofer, Universitatea de Tehnologie din Viena și Societatea de cercetare Joanneum Research.

La dispoziţia dumneavoastră oriunde în lume. 

Grupul TÜV Austria și angajaţii săi dispun de o vastă experienţă ce acoperă toate cerinţele clienţilor șipartenerilor săi.

Evaluările noastre garantează că produsele, procesele, serviciile și sistemele sunt conforme cu cerinţele decalitate și siguranţa lor, și corespund nivelului tehnic cerut, fiind conforme normativelor, directivelor și legislaţiei în vigoare.

De la noi obţineţi mai mult decât o diplomă sau un certificat de examinare. Noi dezvoltăm împreună cu dumneavoastră şi pentru dumneavoastră soluţii integrate pentru a vă ajuta compania să fie cu unpas înaintea concurenţei.

TÜV AUSTRIA. Pur şi simplu sigur.

Indiferent dacă sunteţi o societate industrială, operator al unei instalaţii, activaţi în domeniul comercial sau al prestărilor de servicii, o societate de start-up sau chiar în faza de înfi inţare, indiferent dacă doriţi să dezvoltaţi mai departe ceva existent sau doriţi să creaţi ceva nou, siguranţa joacă în oricare dintre aceste cazuri un rol important.

De asemenea este important să aveţi partenerul potrivit pentru toate aspectele legate de siguranţă şi calitate, un partener care se adaptează cerinţelor şi situaţiilor din cadrul societăţii dumneavoastră.

Prin experienţa noastră în domeniul tehnic, vă oferim un plus de sustenabilitate, flexibilitate şi mai presus de toate vă oferim soluţii practice, atât în Austria cât şi în întreaga lume. 

NOU! Cursuri LIVE Online
Mai multe detalii

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh