+4 021-315.32.95 RO / EN
Reducere 10% pentru contractele de certificare încheiate ca urmare a solicitărilor online
Cere ofertă
Certificarea Sistemelor de Management

Certificare TÜV AUSTRIA Hotel Safety & Security | Certificare Sisteme de Management pentru Industria Hoteliera

Siguranța și securitatea reprezintă atribute importante și aspecte esențiale pentru furnizorii de servicii hoteliere.

Turiștii sunt tot mai selectivi și riguroși atunci când optează pentru serviciile hoteliere, iar o bucătărie sau o cameră igienizată corespunzător, sunt doar criterii subînțelese și indispensabile, așteptările oaspeților fiind în prezent la un alt nivel.

Siguranța și securitatea hotelieră sunt noile concepte și avantaje ce separă viziunea tradițională asupra serviciilor hoteliere de cea a prezentului și viitorului în care termenul de “confort” și-a îmbunătățit semnificativ atât înțelesul, cât și valoarea practică.

 TÜV Austria a înțeles importanța siguranței și securității în cadrul unităților de cazare, motiv pentru care a lansat serviciul de certificare TÜV AUSTRIA Hotel Safety & Security, un standard de calitate privat, ce își propune să evalueze atât siguranța turiștilor și a bunurilor acestora, cât și a personalului ce își desfășoară activitatea în cadrul unităților.

 

Standardul de Certificare TUV Austria Hotel Safety & Security își propune evaluarea următoarelor aspecte:

  • Cerințe generale de securitate, precum controlul zonelor de acces
  • Igienă și curățenie în bucătării, restaurante, camere și zone de wellness (inclusiv teste de calitate a apei)
  • Prevenirea contaminării încrucișate
  • Securitate IT
  • Siguranța privind incendiile
  • Managementul situațiilor de urgență
  • Starea sistemelor și dispozitivelor supuse testării, cum ar fi ascensoarele, porțile cu role și sistemele de încălzire. 

 

Multe hoteluri dau dovada de implicare și orientare continuă privind măsurile de siguranță și securitate, însă până în prezent, lipsa unui standard și a unui organism de audit/control menit să certifice aceste aspecte, au reprezentat principalul impediment pentru demonstrarea excelenței.

 

Certificatul TÜV AUSTRIA Hotel Safety & Security oferă garanția formală și practică a responsabilității și angajamentului asumate față de clienții și personalul din cadrul unităților, astfel încât și cele mai exigente cerințe de siguranță și securitate să poată fi satisfăcute.

Reducerea semnificativă a riscurilor și implicit siguranța clienților și a personalului dumneavoastră sunt noile obiective ce pot fi concretizate prin obținerea certificării TÜV AUSTRIA Hotel Safety & Security, certificare ce răspunde rigorilor prezentului și le anticipează pe cele ale viitorului.

 

Reducere 10% pentru contractele de certificare încheiate ca urmare a solicitărilor online
Cere ofertă

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2024. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh