+4 021-315.32.95RO / EN
Reducere 10% pentru contractele de certificare încheiate ca urmare a solicitărilor online
Cere ofertă
Certificarea Sistemelor de Management

Certificare OHSAS 18001: Sisteme de management al sănătăţii şi securităţii ocupaţionale | Sisteme de management al sănătăţii şi securităţii in muncă

Conform datelor EUROSTAT și estimărilor Organizaţiei Internaţionale de Muncă, în Uniunea Europeană mor anual în jur de 5.000 de persoane din cauza accidentelor de muncă şi în jur de 60.000 de persoane din cauza bolilor profesionale.

Majoritatea acestor accidente şi boli pot fi prevenite, primul pas fiind identificarea pericolelor şi evaluarea factorilor de risc. Sectoarele cu risc mare sunt în domeniul construcţiilor, industriei chimice si petroliere, sănătăţii si serviciilor medicale, precum şi în agricultură. Dar asigurarea sănătăţii şi siguranţei ocupaţionale devine o cerinta pentru toate organizaţiile din orice domeniu de activitate.

Implementând standardul OHSAS 18001, organizaţiile vin în întâmpinarea nevoii de performanţă în sănătatea şi siguranţa in munca angajaţilor din toate locurile de muncă. Un sistem de management pentru sănătate şi securitate in munca ( ocupaţională ) - de exemplu, în conformitate cu standardul OHSAS 18001 - oferă garanţia îndeplinirii preocupărilor din domeniul securităţii in munca şi cerinţele impuse de legislaţia relevantă.

Auditul de certificare OHSAS 18001 de la TÜV AUSTRIA se face la un înalt nivel şi se bazeaza pe tehnicile de audit modern combinate cu expertize pe domenii specifice. Adiţional se iau în considerare şi cerinţe specifice ale respectivei ramuri industriale. Acest lucru garantează o largă acceptare internaţională a certificatelor TÜV AUSTRIA în care industria are încredere.

Avantajele implementării şi certificării Sistemului de Management al Sigurnaţei şi Sănătăţii Ocupaţionale conform OHSAS 18001

  • Îmbunătăţirea motivaţiei organizaţiei şi a acceptanţei privind sănătatea şi securitatea muncii în interiorul Organizaţiei
  • Cifre reduse de accidente datorate sistematizării tuturor activităţilor relevante pentru sănătatea şi siguranţa muncii
  • Riscuri reduse în ceea ce priveşte sănătatea, acestea conduc la reducerea costurilor
  • Siguranţa juridică datorată strictei aplicări a tuturor legilor şi reglementări legale
  • Pierderi materiale reduse din cauza reducerii numarului de accidente si opriri accidentale
  • Costuri de asigurare reduse
  • Oportunitatea de a avea un sistem de management integrat constând din calitate şi mediu, cât şi din aspecte de securitate şi sănătate în muncă.

TÜV Austria România a efectuat şi efectuează audituri în conformitate cu cerinţele OHSAS 18001 acoperind o gamă vastă de domenii de activitate.

Reducere 10% pentru contractele de certificare încheiate ca urmare a solicitărilor online
Cere ofertă

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2019. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh