+4 021-315.32.95 RO / EN

Curs specialist securitate informatică | Cyber Security Specialist - Specialist în proceduri și instrumente de securitate a sistemelor informatice

Momentan nu sunt programate perioade pentru acest curs. Vă puteți rezerva un loc și vă vom comunica cât mai curând posibil perioada de organizare.

Rezervare Loc
DURATA:
12 zile *
CONȚINUT:

Spațiul cibernetic este un mediu complex. Acesta implică diferite tipuri de interacțiuni între oameni, software și hardware pentru a susține stocarea, procesarea, comunicarea și furnizarea informațiilor.

 

Cursul de specializare în proceduri și instrumente de securitate a sistemelor informatice acreditat A.N.C vă oferă posibilitatea de a profesa în domeniul securității cibernetice, în baza certificatului obținut la finalul cursului.

Certificarea A.N.C oferă dreptul legal de a lucra în meseria în care ați ales să vă specializați. De asemenea, puteți fi angajat pe un post conform încadrării în codul COR.

 

În urma cursului veți dobândi cunoștințe valoroase referitoare la Standardul ISO / IEC 27032, astfel încât să vă puteți pregăti pentru a detecta și a răspunde problemelor legate de securitatea cibernetică din organizație privind:

 

 • Pregătirea pentru atacuri, indiferent de originea lor (amenințări precum: malware, viruși, etc.)
 • Detectarea și evaluarea atacurilor
 • Răspuns eficient la atacuri
BENEFICII:

 

 • Posibilitatea de a profesa în domeniul securității cibernetice, în baza certificatului obținut la finalul cursului
 • Posibilitatea de fi angajat în urma absolvirii cursului pe un post conform încadrării în codul COR
 • Înțelegerea conceptelor de Cyber Security
 • Capacitatea de a identifica/evalua/diminua riscurile cibernetice
 • Înțelegerea și aplicarea unui Framework de Securitate cibernetică
 • Capacitatea de a îmbunătăți securitatea cibernetică a unei organizații
CONDIŢII / CERINȚE:
Studii superioare în domeniul IT sau domenii conexe ; Cunoștințe privind conceptele IT și de securitate cibernetică
GRUP ŢINTĂ:
Cursul Cyber Security Specialist - Specialist în proceduri și instrumente de securitate a sistemelor informatice se adresează celor ce doresc o viziune de ansamblu în Securitate cibernetică; celor ce doresc să administreze programul de Securitate cibernetică al companiei; specialiștilor IT; specialiștilor în domeniu securității informațiilor; experților IT ce doresc să aprofundeze Securitatea Cibernetică.
PREŢ PARTICIPARE ÎN SALĂ:

950 Euro

808 Euro

PREŢ LIVE ONLINE:

950 Euro

760 Euro

FINALIZARE:
Participanților care promovează examenul li se acordă certificate în limba română din partea TÜV AUSTRIA ROMÂNIA și certificat de specializare eliberat de A.N.C. (Autoritatea Națională pentru Calificări). Certificatele eliberate sunt recunoscute de Ministerul Educatiei, Cercetării, Tineretului și Sportului și de Ministerul Muncii, Familiei si Solidaritatii Sociale, fiind acreditate A.N.C. Cel mai important avantaj al acestora este acela că, pe baza lor, puteți profesa în domeniul în care ați ales să vă specializați.
INFO:
* 5 zile de curs cu prezență în sală + 7 zile studiu individual (întocmire proiect)    
INFORMAȚII:
 • Înscrierea la curs se efectuează cu minim două săptămâni înainte de începerea cursului
 • Înscrierea la curs se va confirma în ordinea primirii formularelor şi a documentelor aferente
 • TÜV Austria România îşi rezervă dreptul de a reprograma cursul în cazul în care nu este întrunit numărul minim de participanţi
Rezervare Loc

© TÜV AUSTRIA ROMÂNIA 2021. Photo Credits: © Fotolia LLC, Shutterstock®, pixelio media gmbh